Jarčevima dobre prilike kakve se događaju jednom u 12 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Jarac horoskop astro
Pixabay

Posao

Posle dvanaest  godina Jupiter  je 2. decembra ušao u vaš znak i naglasio ličnu promociju i samoprezentaciju.  Radili ste i do sada temeljno predano i odlučno. Međutim sada vas Jupiter tera da preduzmete akcije koje će poboljšati vaš posao. Marketing i poznanstva koja imate su ključ vašeg poslovnog uspeha. Tako da je ovaj period dobar za pripremu novih i starih projekata koji će biti poboljšani i tehnološki unapređeni. Vaš trud neće biti neprimećen a i nagrade neće izostati. Zato ovaj mesec iskoristite za akciju ili planove koji vam poboljšavaju status ugled i satisfakciju. Finansije su i do sada bile dobre ali vi želite da budu odlične. Aktivnost koju pripremate doneće vam ono što želite. Nezaposleni Jarčevi lako mogu doći do posla ako imaju određene veštine. Za one koji nemaju neka se odluče za kurs edukaciju ili seminare koji će im dati samopuzdanje.

Ljubav

Venera je u Jarcu do 20. Decembra, planeta ljubavi nagoveštava ulazak bitne osobe u vaš život. Veza u koju uđete tokom decembra može biti upravo ono što ste dugo čekali. Partnerski odnosi ili bračni  mogu uživati u miru i blagostanju koje su dugo gradili. Razumevanje i zajednički dogovor jesu okosnica vašeg mirnog intimnog života. Druženje zabava i izlasci sa prijateljima obeležiće poslednji mesec u godini.

Zdravlje

Estetski zahvati koje ste planirali sada su došli na red. Stariji pripadnici znaka treba da povedu računa o kolenima , kičmi i zubima. Artritis. Provera krvne slike i imuniteta.

 

Piše astrolog: Vesna Trajković



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar