Dozivala decu, oni je zatekli u lokvi krvi: Evo šta je prethodilo KRVOPROLIĆU u Aranđelovcu

On je najverovatnije sačekao suprugu u hodniku kada se vraćala sa posla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock,Objektiv.rs/Stefan Kojic

Zoran Mihailović (61) osumnjičen je da je danas na smrt izbo svoju suprugu Draganu (55), a nakon toga pokušao da počini samoubistvo. Tragedija se odigrala popodne u porodičnoj kući u Aranđelovcu.

Kako se saznaje, oko 15 sati A.M. je telefonom prijavila da je njen otac tukao njenu majku u ulici Vuka Karadžića broj 34.

Na lice mesta odmah je izašla patrola policije i u hodniku zatekla Draganu Mihailovic bez znakova života i u lokvi krvi. Na telu jebio primetan veći broj ubodnih rana.

Draganinog supruga Zorana, osumnjičenog za ubistvo, patrola policije pronašla je na oko 100 metara od zgrade sa višestrukim povredama vrata, grudnog koša i stomaka koje je, po dosadašnjim rezultatima istrage, naneo sam sebi naneo nožem i skalpelom u pokušaju da izvrši samoubistvo.

On je prevezen u UC Kragujevac.

Svedoci (dvoje dece bračnog para) su izjavili da su čuli galamu u hodniku zgrade i majku kako ih doziva. Odmah su strčali u hodnik i zatekli majku kako leži krvava, sa povredama po telu.

Zoranu su navodno 20.08. izrečene obe hitne mere zbog nasilja u porodici. Zoran je suprugu navodno verbalno uznemiravao i vređao jer je bio ljubomoran i mislio da ga vara.

On je najverovatnije sačekao suprugu u hodniku kada se vraćala sa posla.

Tokom uviđaja pronađeni su nož dužine sečiva 14 cm i skalpel dužine sečiva 9 cm. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva (VJT ) u Kragujevcu, tokom uviđaja uzeti su brisevi zbog DNK analize, a pronađen je određeni dokazni materijal.

Osumnjičeni za tesko ubistvo se trenutno nalazi u UC Kragujevac. Njega obezbeđuju policajci. Nakon oporavka, osumnjičenom će po nalogu VJT Kragujevac biti određena mera zadržavanja.

BONUS VIDEO:Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar