Toliko sam lepa da aplikacije za upoznavanje stalno blokiraju moj profil: Misle da ne postojim (FOTO)

Iskrena je da je uradila plastične operacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ juisen

Brazilska influenserka po imenu Džu Isen otkrila je da je aplikacije za upoznavanje praktično bojkotuju jer kad god otvori profil, on biva obrisan jer se smatra da je lažan.

Naime, ona objašnjava da je suviše lepa za aplikacije za upoznavanje i da su se mnogi pitali da li je ona zaista stvarna.

Ipak, priznaje da je išla na plastične operacije, na koje je potrošila skoro milion dinara u želji da sakrije svoje nedostatke. To joj nije pomoglo da upozna ljubav svog života preko društvenih mreža jer kaže da je suviše lepa za upoznavanje preko interneta.

Ona je primila obaveštenje da joj je profil blokiran.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ju Isen (@juisen)

– Bila sam prilično iznenađena. Otišla sam da pogledam smernice da vidim da li sam prekršila pravila, ali sve je bilo u redu. Tada sam shvatila da je razlog blokiranja mogućnost da je moj profil lažan – kaže ona i dodaje da su drugi korisnici prijavili njen profil jer su smatrali da se predstavlja kao neko drugi.

– Dobijala sam poruke s pitanjima da li je profil stvarno moj. Niko mi nije verovao da sam to stvarno ja – objasnila je ona i rekla da je na kraju ostala bez svog profila.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar