Ovome duguje svoju mladolikost: DŽESIKA ALBA svakog jutra praktikuje jednu neobičnu i besplatnu tehniku

Njenu jutarnju rutinu svako može da prati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Verovatno mislite kako poznate glumice troše basnoslovne svote novca na svoj izgled i kako upravo na taj način održavaju godinama svoj mladoli izgled.

Mnogui se baš zbog toga iznenade kada saznaju da je tajna zapravo u nečemu veoma jednostavnom.

Džesika Alba, kojaoduvek važi za pravu prirodnu lepoticu i kojoj je zaista teško odrediti tačne godine samo na osnovu izgleda, pristalica je jednostavnih metoda, a u svom intervjuu za magazin “Vogue” otkrila je kako ona održava svoju kožu hidriranom i zdravom.

Jutarnju rutinu otpočinje umivanjem, nakon čega na lice stavlja antioksidativnu masku koju koristi svaki dan.

Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

– Stavim masku na lice posle treninga, i odem da popijem kafu i družim se sa decom. Nakon maske, na red dolazi i kvalitetna hidrantna krema, a posle toga lagano išamaram lice što je savet koji sam dobila od prijateljice Korejke. Tu nije kraj mackanju, jer posle ovih koraka, stavljam kremu na bazi vode u obilnoj količini i to uz pomoć spravice koja podstiče cirkulaciju. Zatim na red dolazi i piling usana, posle čega ih namažem hranljivim balzamom. Završni korak je stavljanje gel-maske na područje ispod očiju – ispričala je prelepa Džesika.

Kako bi proizvela utisak razbarušenih i prirodnih obrva, pre popunjavanja, oan ih začešlja na gore. Nakon toga, glumica koristi braon olovku kako bi istakla svoje oči, a ceo izgled dodatno začini dobrim slojem maskare.

Za usne, Džesika Alba kooristi kombinaciju svetlijeg i tamnijeg ruža koje utapkava prstima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Novosti Magazin

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar