Kad god je Ana nosila OGRLICU njen dečko se preznojavao: Unutra se krila TAJNA koja će im promeniti život

Žena nije imala pojma šta se unutra nalazi sve dok jedan romantičan gest nije sve pokazao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kao i svaki zaljubljeni par, Ana i Teri iz Australije, čekali su pravi momenat da pređu na sledeći korak u vezi. Ana je priželjkivala da je on zaprosi, a na kraju se to i dogodilo. Teri je odlučio da Ani za prvu godišnjicu veze napravi unikatni komad nakita.

Ana nije imala pojma da je u privezak ogrlice Teri sakrio – dijamantski prsten.

– Jednom smo se šetali gradom i prolazili pored nekoliko zlatara i Ani se jako svidela jedna ogrlica, a čoveku koji ju je prodavao se svidela njena. Malo je falilo da se na licu mesta zamene, a meni je srce skoro stalo – prisetio se Teri kako se više puta preznojavao zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.

Par je otputovao u Škotsku, a tamo je Teri, na Anino zaprepašćenje, zamolio da skine ogrlicu. Dok mu je ona bila okrenuta leđima, romantični mladić spustio se na jedno koleno, držeći u ruci ogrlicu s prstenom.

– Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata pet godina imala vredan prsten, pa je prebledela – ispričao je on.

– Mogla sam da ga izgubim, idiote jedan! – bila je njena “romantična” i spontana prva reakcija na činjenicu da je oko vrata pet godina nosila vredan prsten.

Nekoliko trenutaka kasnije shvatila je da je zaprošena, pa je ushićeno vrisnula “Da!” , pa je kasnije zaboravila da je bila ljuta…

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar