Glumac doživeo šok u teretani: Objasnio ženi zašto je NEMOGUĆE da BULJI u nju, a ona uradila nešto suludo

Čak i kada je znala da je slep nastavila je da ga napada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/Blind Surfer Pete Gustin

PIt Gustin je američki glasovni glumac i strastveni surfer i skejtborder. Ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, a samo na Jutjbu ga prati 1,29 miliona pretplatnika.

Iako je dobro poznat na internetu kao tip koji ne dopušta da ga slepoća spreči u avanturističkim aktivnostima, nije toliko prepoznatljiv u teretani.

On je objavio video o susretu pre devet meseci, koji se nedavno ponovo pojavio na internetu, o tome kako su ga prozvali kretenom.

– Slep sam. Ako znaš šta znače te dve reči, onda si mnogo pametniji od devojke koja je vrištala na mene u teretani – objasnio je Gustin u snimku.

– Stojim tamo i radim vežbu spuštanja tricepsa, a budući da ne vidim, samo buljim u prazno i ​​radim svoje. Na pola seta počinjem da čujem čuti korake koji izgledaju kao da dolaze u mom smeru sve bliže i bliže. Sve dok mi odjednom ova žena ne stoji ravno ispred nosa i govori: “Nisam došla ovamo da buljiš u mene”. “Oh, žao mi je, ja sam slep”, kažem joj – objašnjava Pit.

Uprkos tome što je ženi otkrio svoj invaliditet, ona je odgovorila da je nije briga za njegovo slepilo i ponovo mu je rekla da prestane da bulji u nju.

Žena je odjurila i vratila se sa upravnikom. Pit je izvadio svoja dokumenta koja su pokazala da je definitivno slep. Prema Pitovim rečima, menadžer mu da poprilično čudan odgovor.

– U redu, ali i dalje ne možete učiniti da se drugi osećaju neugodno dok ih gledate – rekao mu je navodno on.

Ako ste slušali njegov video i pitali se zašto zvuči tako poznato, to je zato što je glasovni glumac za neke od najvećih TV mreža u SAD-u. Radio je za CBS, Fox News, ESPN, NFL, Cartoon Network, Fox, Comedy Central i Major League Baseball, piše Ladbible.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (1)

Ostavite komentar