Ona je trenutno NAJPLAĆENIJA srpska glumica? Dobila vrtoglavu sumu za ulogu u DOMAĆOJ seriji

Od serije nije profitirala samo Milica, već i njen suprug Žarko Jokanović, koji je napisao scenario za “Igru sudbine”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Milica Milša je, kako piše jedan dnevni list, od serije “Igra sudbine” zaradila neverovatnih 227.700 evra! Ona je zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko snima tu megapopularnu telenovelu.

– Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra! – priča za jedan list izvor blizak produkciji ove serije i dodaje da će Milica imati još posla, pa će i više zaraditi:

– Ona je do sada snimila 586 epizoda, ali tu nije kraj. Planirano je da bude više od 800 epizoda, po čemu će “Igra sudbine” postati najdugovečnija domaća serija. Milica i cela ekipa sada imaju dvomesečni odmor, a krajem avgusta počinju snimanje četvrte sezone ove megapopularne telenovele

Od serije nije profitirala samo Milica, već i njen suprug Žarko Jokanović, koji je napisao scenario za “Igru sudbine”.

– Njih dvoje su odlučili da zarađeni novac ne protraće, već ga ulože u luksuznu nekretninu. Kupili su stan na Novom Beogradu, u koji su se preselili u maju. Milica je stan uredila po svojoj želji. Iz starog stana stana su preneli samo neke umetnine – kaže naš izvor.

Milica nije želela da govori o zaradi, ali se na Instagramu pohvalila novim stanom.

– To su privatne stvari o kojima ne bih pričala. Možemo da razgovaramo o seriji i drugim projektima – rekla je glumica, koja je za društvene mreže pozirala na terasi svog novog doma.

Para na paru ide

Da je Milša najtraženija glumica dokazuje i činjenica da je dobila ulogu u još jednoj seriji, koju će snimati uporedo sa “Igrom sudbine”. Milica, naime, glumi u telenoveli “Mala supruga”, koja se prikazuje od 4. jula, takođe na Prvoj televiziji.

– Milica u ovoj seriji nema glavnu ulogu, ali će biti zapažena. “Mala supruga” imaće čak 100 epizoda, pa će Milica i tu zaraditi dosta para – završava priču izvor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar