OGLASILA se devojka Zorana Marjanovića: Zorica poslala PORUKU, a ove reči će vam uliti jezu

Na dan presude Zoran je odveden u pritvor u Okružni zatvor i tamo čeka rešenje Apelacionog suda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Devojka Zorana Marjanovića, osuđenog za ubistvo supruge pevačice Jelene, Zorica Zoka Mitrović nema pravo da ga poseti u zatvoru, ali je zato rešila da s pratiocima na društvenoj mreži podeli pesmu Riblje čorbe “Pogledaj dom svoj, anđele”, te se pretpostavlja da ovim putem želi da mu poruči da se bori i “osveti dušmanima”.

Marjanović je 22. jula prvostepeno osuđen u Višem sudu u Beogradu na 40 godina robije zbog smrti supruge Jelene. Sudija je navela da je pevačici 2. aprila na nasipu u Crvenki presudio s nekoliko udaraca po glavi nepoznatim predmetom.

Na dan presude Zoran je odveden u pritvor u Okružni zatvor i tamo čeka rešenje Apelacionog suda, koji će odlučiti da li će stvarno otići na izdržavanje maksimalne kazne, da li će mu ona biti smanjena ili pak oborena i tako bi se suđenje vratilo na početak.

Dok čeka sudnji dan, Marjanović u pritvoru ima pravo na posetu članova porodice tri puta mesečno, piše portal Republika.

Međutim, Zorica mu je devojka i ne nalazi se na tom spisku, pa je nemogućnost da se obrati voljenom izabraniku rešila da pokaže na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je suptilno podelila pesmu Riblje čorbe – “Pogledaj dom svoj, anđele” i u opisu izdvojila stih “Podigni mač svoj, anđele”, dodajući i srce, te može da se zaključi da na taj način Zoranu šalje poruku da se bori.

Inače, identitet Zorice Zoke Mitrović otkriven je prilikom prvog Zoranovog hapšenja. Kada su inspektori 15. septembra 2017. s nalogom došli po Zorana, u kući su zatekli i Zoricu. Tada je otkriveno da ona stoji iza profila podrške na Fejsbuku i da ga je branila na društvenim mrežama, pa su se na taj način zbližili.

Međutim, svih godina su demantovali da su u vezi, ali su se na dan prvostepene presude prvi put pojavili zajedno ispred suda i tek tada potvrdili ljubav. Ubrzo nakon toga napravila je skandal kada je čula kako sudija Zorana proglašava krivim za ubistvo supruge jer je počela da se dere na sudiju i viče da je Marjanović nevin, a njena odluka sramotna, pa su je sudski stražari izbacili napolje.

Da Marjanovića gleda kao borca, kao i u pesmi koju je podelila, govori i Zoričina izjava nakon presude, kada ga je poredila s vitezom.

– Zoran je viteški reagovao na presudu. On je nevin, kako bi drugačije reagovao. Svoju pravdu će isterati, verovatno već na apelaciji – poručila je ona tada okupljenim novinarima ispred Višeg suda.

Kada su se prvi put zajedno pojavili u javnosti, govorilo se dosta i o njenom stajlingu, u kojem je 22. jula došla u sud. Crni korset sa dubokim dekolteom, koji je po kodeksu oblačenja zabranjen u sudu, crne uske pantalone, kožna jakna prebačena preko ramena i sunčane naočare, koje je nosila i u hodniku suda, ali i prenaglašena šminka.

Dramatične nastupe, osim u sudu, imala je i ispred Zoranove kuće u Borči u trenucima njegovog hapšenja. Tada je utrčavala u svoj automobil fijat punto i vikala: “Zorane, ne ulazi u tu vučju jazbinu bez advokata”, a onda besno odjurila za vozilima Interventne policije.

Može da ga poseti u zatvoru

Zorica bi bez problema mogla da posećuje Marjanovića u pritvoru da su venčani, ali postoji mogućnost da kod notara overi potvrdu da živi sa Zoranom u vanbračnoj zajednici i da se tako nađe na spisku njegovih posetilaca.

Dabogda pocrkali dušmani

U popularnoj pesmi radi se o teškoj patnji ljudi i onima koji su za nju krivi, ali i o anđelu koji treba da ide u krvavu borbu.

– Usliši molitve, anđele,

Dabogda pocrkali dušmani,

pa budi anđeo osvete,

neka na svojoj koži osete

šta znači beda, strah i bol.

BONUS VIDEO:Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar