Aktivistkinja “Ne davimo Beograd” podržala ustaše: “Oluja” je bila legalna i legitimna policijska akcija

Pokret "Ne davimo Beograd" je brže bolje pokušao da se "opere" od izjave svoje aktivistkinje, međutim u tome im nije uspelo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Aktivistkinja “Ne davimo Beograd” Natalija Grbić poznata je po svojim antisrkim stavovimau javnosti. Ona je i ovaj put na dan obeležavanja zločinačke akcije “Oluja” napala svoj narod i na svom Tviter nalogu napisala da je ” Oluja bila legalna i legitimna policijska akcija koju je sprovela Hrvatska”.

Ono što je interesantno je da je njen tvit “lajkovao” i doskorašnji savetnik kandidata Stranke slobode i pravde za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković, Danilo Ikodinović. Ovim je jasno pokazano kakve stavove zastupaju članovi SSP.

Oluja je bila legalna i legitimna policijska akcija koju je sprovela Hrvatska. To što smo mi poraženi na svim frontovima je naša stvar i ne treba da se vadimo na priče o nekakvom genocidu ili etničkom čišćenju. Najpre treba da se pogledamo u ogledalo i suočimo sa prošlošću – sramno je napisala ona Grbić.

Pokret “Ne davimo Beograd” je brže bolje pokušao da se “opere” od izjave svoje aktivistkinje, međutim u tome im nije uspelo. Aktivistkinja je nakon toga u revoltu iznela i skrivene činjenice o javnosti o organizaciji čiji je član.

– Kakvo kukavičko odricanje od svoje simpatizerke i članice samo zbog toga što imam petlju da kažem ono što svi mislimo, ali ćutimo podržavajući zvanični zločinački diskurs. Za slobodu je potrebna hrabros. Zbog svega želim da iznesem određene činjenice u javnost -napisala je ona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Proterati k**** iz Srbije i dozivotno joj zabraniti povratak nazad kao i sve one koji ovakve bljuvotine lajkuju...

    Odgovori
  2. Meni je žao što nema zakona za veleizdaju. Ali ova primitivna gospođa ne razume ništa . To područje smo zvali RSK, ali i da protivnička strana nije priznavala,to područje je bilo pod zaštitom UN. Protivnici su napali svet i najviše međunarodne zakone. Ako je to za nekoga normalno,onda se mora upitati šta je sa njim samim. Svi izdajnici na prisilni rad i preobuku.

    Odgovori

Ostavite komentar