Srpkinja se hvalila da uživa na IBICI, dok joj sin nije upao u kadar: Osramotio je jednim potezom (VIDEO)

Iako mnogi kažu da je sve bilo namešteno, mnogi su se slatko nasmejali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@Ivica11535501

Ibica je poslednjih godina sve popularnija destinacija naših ljudi za letovanje, verovatno pre svega zbog mnogih javnih ličnosti koje se tamo odmaraju.

Očigledno su srušene predrasude o tome da su na tom ostrvu 24 sata dnevno sedam dana u nedelji, te tamo sada hrle i turisti s nešto plićim džepom od poznatih.

Tako je jedna mama iz Srbije htela da plasira sliku o svom odmoru na Ibici, pa je preko TV ekrana snimala jednu od tamošnjih plaža, ali ju je u tome omeo njen sin.

– Jao, kaže mama tamo 44 stepena. Ovde na jednoj divnoj plaži na Ibici 30. Još ćarlija neki vetrić, znači top je. Još imam i Somersbi iz Srbije – priča ona u snimku koji je očigledno planirala da pošalje nekom.

Na osnovu početka videa niko ne može da pretpostavi da je u pitanju TV snimak dok mama u dnevnoj sobi snima ekran. Međutim, u jednom trenutku je ispred televizora stao njen mali sin Ognjen, koji je izgleda tek prohodao, pa je mami pokvario glumljenje letovanja iz dnevne sobe.

Tome svedoči njena spontana i urnebesna reakcija.

– E je*i ga Ognjene – rekla je ona.

Ovaj video osvojio je simpatije hiljade korisnika Tvitera, koji su bili oduševljeni forom. Iako mnogi kažu da je ovo namerno uradila i pretpostavljaju da se nije slučajno desilo, činjenica je da je mnogima izmamila osmeh.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar