Psa ujela ZMIJA za njušku i sada ga svi zovu “Snupi”: Kada mu vidite GLAVU biće vam jasno (VIDEO)

Vlasnik je snimio malog haskija koji se kasnije uspešno oporavio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jadni pas iz Kine je postao viralan nakon što ga je zmija ujela za njušku i glava mu je natekla poput crtanog lika “Snupi”, pa je dobio taj nadimak na internetu.

Vlasnik, iz grada Anhui na istoku zemlje, pronašao je svog ljubimca haskija, zvanog Šuebi, sa oteklinama na licu kako obilno balavi u dvorištu ispred njegove kuće.

On je postavio dva videa na Douyin, kineski TikTok ekvivalent, na kojem deluje da mladi Šuebi izgleda pospano dok gleda u kameru. Glava mu se, kako kaže vlasnik, maltene udvostručila od kada ga je ujela zmija.

Snimke možete pogledati OVDE i OVDE.

Kinez je, pored svog ljubimca, uslikao i otrovnicu, pa odveo “Snupija” kod veterinara, koji ju je identifikovao kao “kratkorepu zmiju” koja se uglavnom može naći u Kini.

Srećom, veterinar je psu dao anti-otrov i on se polako oporavlja.

Video je od tada masovno deljen po mrežama u Kini, gledaoci su komentarisali da pas ima sreće što je živ.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (2)

  1. VIDEO SAM JEDNU BAKU PRE NEKIH 60 GODINA U APOTECI , KOJU JE UJELA ZMIJA ZA BRADU.I ONA JE APOTEKARICI REKLA DA JE STRAŠNO KOLIKO BOLI, A OTOK JE TIHA JEZA, KOLIKO U GABARITU MOŽE DA BUDE VELIKI PA JOŠ DEFORMISANA FACA.JEZIVO I ČUVAJTE SE ZMIJIA. APOTEKA U VALJEVU 1963 ILI 64-TE, I RADI SE POSLE MEDICINSKOG TRETMANA

    Odgovori

Ostavite komentar