Oglasila se SESTRA Jelene Marjanović: Evo šta je Teodora rekla o PRESUDI Zoranu

Zorana je sud kaznio sa 40 godina zatvora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene Marjanović, posle objavljivanja presude Zoranu Marjanoviću, kratko je rekla da neće ništa komentarisati i uputila novinare na advokata porodice Krsmanović, iz koje potiče pokojna pevačica.

Advokat Predrag Savić, punomoćnik Jeleninog strica, Teodore i druge rodbine, kaže da se čuo sa familijom pokojne.

– Familija Krsmanović neće komentarisati presudu dok je ne pročitaju, a najverovatnije ni tada neće biti posebnih izjava, jer će čekati pravosnažnost. Ostajemo pri stavu da je bilo propusta u istrazi da je policija traljavo uradila posao, da je sada nezahvalno komentarisati dok ne bude dostupna pisana verzija – poručio je advokat Savić.

Podsetimo, Zoran Marjanović juče je proglašen krivim u Višem sudu u Beogradu za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči. Sud ga je kaznio sa 40 godina zatvora i određen mu je pritvor.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (8)

  1. Da je to sve tako kako kaze uvazena sudija, ovaj slucaj bi bio resen jos pre 6 godina :) Ovako: celo vreme je bio sa svojom devojcicom(ona mu je alibi); nema predmeta kojim je zrtva ubijena i dukserice; vise puta prosao poligraf ali pravda mora biti zadovoljena .. da, da ...

    Odgovori
  2. Oglasila se SESTRA Jelene Marjanović: Evo šta je Teodora rekla o PRESUDI Zoranu - NASLOV Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene Marjanović, posle objavljivanja presude Zoranu Marjanoviću, kratko je rekla da neće ništa komentarisati - IZJAVA Kako vas nije sramota od samih sebe pa onda i od ostalih citaoca da ovako nisko i podlo manipulistete ? Samo zarad jednog klika ?

    Odgovori

Ostavite komentar