“Nagledala se svih BITNIH stvari”: Ceca otkrila nepoznate DETALJE o Anastasiji, pa pomenula nove pesme

Za ćerku je istakla da je veliki talenat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Ceca Ražnatović tokom godina izgradila je zavidnu karijeru i nalazi se na samom vrhu zvezda, a kako je Anastasija krenula njenim stopama, ona je otkrila kakva očekivanja ima od nje.

Ceca je stigla u Budvu, gde, kako fanovi navode, ona svojim nastupom otvara sezonu, ali i zatvara, a prokomentarisala je i kako se Anastasija snalazi na nastupima, kakva očekivanja ima od nje, kao i kada će izbaciti nove pesme

-Nemoj me to pitati – odgovorila je pevačica kroz osmeh, na pitanje o novim pesmama.

Foto: NKostic

– Anastasija već ima svoj tim ljudi, ali ipak ona je godinama uz mene, nagledala se svih tih bitnih stvari vezanih za posao, tako da joj nije problem da se poveže sa publikom, ali i da ipak bude profesionalna – priznala nam je Ceca, pa otkrila da li bi pevala ćerkine pesme na nastupima.

– Ja ne znam ni šta da radim sa svojim pesmama. Ona je veliki talenat, nije što je moja ćerka, ali ona još uvek nije pokazala šta sve može – rekla je ona, pa prokomentarisala to što Anastasija gradi svoju karijeru polako i temeljno.

– Ona ne pokazuje tu neku glad za slavom, ne želi preko noći da napravi karijeru, što je zdravo. Ide stepenicu po stepenicu, tako se najbolje dolazi do rezultata – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar