SKANDAL! Ustaškim lažima nema kraja, pozivaju se na tajkunski “Danas” da bi udarili na Vučića

Sraman potez

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, Printscreen/ilustracija

Nakon što je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ustaški režim Andreja Plenkovića zabranio privatnu posetu Jasenovcu, ustaški mediji nastavljaju sramnu kampanju protiv Srbije i njenog predsednika.

Tako je Jutarnji list objavio tekst pod naslovom “U Beogradu priznali grešku: ‘Molimo vas službeni termin za Vučića, kad god vam paše'”.

Da ustaškim lažima nema kraja najbolje svedoči činjenica da se pozivaju na tajkunski tabloid Danas, za koji tvrde da je “imao uvid u diplomatsku komunikaciju Hrvatske i Srbije o planiranoj privatnoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Jasenovcu koji hrvatska strana nije dozvolila”.

Foto: Printscreen

Jasno je da je niskotiražnom listu Danas smisao postojanja da napadaju predsednika Vučića, a sada to čine udružujući se sa ustašama!

Ustaški mediji od jutros vode kampanju da je Vučić hteo da izazove haos i kako je njegov potez polaganje cveća i minut ćutanja užasan. I više je nego očigledno da se plaše Jasenovačke tišine i onoga što bi posle toga mogao reći Vučić.

S druge strane, srpski predsednik je mirno i dostojanstveno pustio hrvatske zvaničnike da iznesu sve svoje laži, izmišljotine i nemušta opravdanja, ali će Vučić sutra novim i do sada nepoznatim brutalnim činjenicama zabiti glogov kolac u sve ustaške izmišljotine!

U logoru Jasenovac su hrvatske ustaše, prema izveštajima nezavisnih komisija, od 1941. do 1945. godine ubile 700.000 Srba, Jevreja i Roma, a logor je bio mesto masovnih stradanja žena i dece.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar