Vučić će BRUTALNIM ČINJENICAMA zabiti glogov kolac u sve ustaške izmišljotine!

U logoru Jasenovac su hrvatske ustaše, prema izveštajima nezavisnih komisija, od 1941. do 1945. godine ubile 700.000 Srba, Jevreja i Roma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tamara Trajković/Objektiv

Ustaški režim Andreja Plenkovića zabranio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću privatnu posetu Jasenovcu, a srpski predsednik je nakon toga mirno i dostojanstveno pustio hrvatske zvaničnike da iznesu sve svoje laži, izmišljotine i nemušta opravdanja.

Naime, Vučić će sutra novim i do sada nepoznatim brutalnim činjenicama zabiti glogov kolac u sve ustaške izmišljotine!

Podsetimo, hrvatski ministar spoljnih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman izneo je brutalne laži o tome da “nisu bili obavešteni” o nameri Vučića da poseti Jasenovac.

– Prema neslužbenim informacijama, saznali smo da bi predsednik Vučić uz posetu posetio i Jasenovac, Pakrac i ne znamo koja još mesta, ali to smo neslužbeno saznali što je neuobičajeno u komunikaciji. Taj izostanak službene komunikacije smatramo da je neprihvatljiv – kazao je on.

Važno je podsetiti da je predsednik želeo da oda poštu stotinama hiljada pobijenih, preklanih žrtava u Jasenovcu, ali umesto toga usledila je hajka ondašnjih medija nazivajući Vučića “provokatorom”, a sve pod palicom ustaškog režima Andreja Plenkovića!

Ustaški mediji od jutros vode kampanju da je Vučić hteo da izazove haos, kako je njegov potez polaganje cveća i minut ćutanja užasan. I više je nego očigledno da se plaše Jasenovačke tišine i onoga što bi posle toga mogao reći Vučić.

Predsednik Srbije će se javnosti obratiti sutra u 18.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, najavila je služba za saradnju sa medijima.

U logoru Jasenovac su hrvatske ustaše, prema izveštajima nezavisnih komisija, od 1941. do 1945. godine ubile 700.000 Srba, Jevreja i Roma, a logor je bio mesto masovnih stradanja žena i dece.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar