Čoveka prestravio bliski susret u WC-u, ZADNJICA je mogla da mu strada: Stvor je VREBAO u šolji (VIDEO)

Ni profesionalni hvatač guštera nije siguran kako je iguana tu dospela već treći put

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/FOX 4 Now

Muškarac sa Floride rekao je da je počeo da podiže poklopac toaleta “sa strepnjom” nakon što su tri iguane pronađene u njegovom toaletu u roku od godinu dana.

Brus Blejer iz Holivuda, grada na istočnoj obali ove američke savezne države, morao je da pozove službu za uklanjanje iguana tri puta za manje od godinu dana, a dva puta samo ove nedelje nakon što je pronašao guštera u wc šolji.

Harold Rondan, profesionalac za kontrolu divljih životinja, nije bio sasvim siguran kako je reptil upao unutra.

– Jednom je bilo smešno. Drugi put je već trebalo da preduzmemo nešto, ali sada je već treći put – rekao je hvatač invazivnih guštera za televiziju FOX 4.

Prema Rondanu, trebalo bi da su blokirani svi putevi za buduće upade iguana, ali one jednostavno ne odustaju od brčkanja u wc šolji.

– Znamo da to nisu otvori za ventilaciju. Tražili smo mali otvoreni kanalizacioni vod oko kuće. Nisam ga našao, tako da sada moramo da saznamo pre nego što neko bude povređen – rekao je on.

Ovo je treći put da stručnjak odgovara na poziv povodom “wc iguane” u četiri dana, navodi se u objavi kompanije za kontrolu životinja na Fejsbuku.

U međuvremenu, Blejer je rekao da neće da rizikuje.

– Posle prvog puta sam rekao da nikada neću sesti, a da ne pogledam. Posle drugog puta sam rekao isto. Sada nisam siguran da li ću ikada više sesti. Nikad ne znam kada će se pojaviti – rekao je muškarac sa Floride.

Pretpostavlja se da su iguane prvi put uvedene na Floridu kao kućni ljubimci, ali da su pobegle u divljinu. Gmizavci su odlični penjači i uživaju u tamošnjoj toploj, tropskoj klimi . Stoga nije neuobičajeno da se penju po drveću i zgradama i završe u cevima i po kućama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar