Ljubav nekada nije dovoljna: 3 glavna razloga zašto muškarci OSTAVLJAJU žene, iako ih vole

Neke veze pucaju iako su osećanja i strast jaki

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mnoge iznenadi vest da su njihovi prijatelji raskinuli ili su se razveli, posle nekoliko godina veze ili braka, iako su pred svima delovali kao savršen par, dok je njihov odnos bio primer toga kako izgleda prava ljubav.

Nikada ne možete znati šta se događa među njima kada su između svoja 4 zida.

Njihov emotivni odnos je možda pred drugima savršen i zaista je pun nežnosti i ljubavi, ali kada čovek uđe u određene godine, kada se pojavljuje potreba za napretkom u životu. Nekada i muškarci i žene shvate da im partner predstavlja teret. Tada ljubav, jednostavno, prestaje da bude dovoljna i odnos puca.

Ovo su tri najčešća razloga zašto muškarci ostavljaju žene koje vole. Razlozi nemaju nikakve veze sa osećanjima, već sa stvarima o kojima razmišljaju i sa kojima se suočavaju zreli, odrasli muškarci.

Foto: Shutterstock

1. Pokušavali ste da ga promenite

Čovek tokom mladosti stiče određene navike i sklonosti koje kasnije postaju deo njegovog karaktera. Među njima se neminovno nalaze hobiji i različite male strasti u kojima čovek uživa i koje ne želi da promeni

Retko koja osoba u zreloj dobi želi da menja stvari na koje je navikla, koje voli i u kojima uživa. Potpuno je pogrešno pokušavati da promenite svog partnera. U samu vezu ste ušli sa svešću o tome ko je on i kakav je, i podrazumeva se da te male delove njegovog karaktera i prihvatite. K

Kada muškarac oseti da uz vas ne može da bude ono što zaista jeste, on će vas uprkos svim toplim osećanjima, ostaviti.

2. Negativnost

Svađe, skandali, neraspoloženje, stalno prebacivanje i nabijanje osećaja krivice, može da otera muškarca od vas bez obzira na to koliko vas voli. Ukoliko ne ste u poslednje vreme krajnje negativni, možda i ogorčeni, besni ili nezadovoljni, pokušajte da utvrdite šta je izvor toga.

Razgovarajte sa svojim partnerom kako bi vas razumeo, jer niko neće želeti da trpi konstantnu negativnost, koliko god da vas voli.

Foto: Shutterstock

3. Nekompatibilni ciljevi

Koliko god da ste mladi, važno je da vam se životni ciljevi poklapaju ako želite da vam veza, pa možda kasnije i brak, budu uspešni. Ukoliko toga nema, sva osećanaja su maltene uzaludna.

Kada se vizija budućnosti kod vašeg partnera razlikuje u odnosu na vašu viziju i planove, vi jednostavno niste kompatibilan par, koliko god da među vama ima strasti i osećanja.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, sensa.mondo.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar