Ognjenu Amidžiću PREDVIDELI krah braka: Ovako je govorio o Danijeli, pokušavao da SAKRIJE jednu stvar

Voditelj i model su bili u braku 10 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitroviska rešili su da se razvedu posle 10 godina braka.

Oni su tim povodom objavili saopštenje i naveli da za krah braka nije kriva treća osoba.

– Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi – rekli su Ognjen i Danijela u zajedničkom saopštenju za medije.

Voditelj je retko pričao javno o svom braku, već je svoju intimu čuvao samo za sebe.

Foto: Screenshot Instagram

Ipak, pre pet godina govorio je o ljubavi sa Danijelom.

– Ne znam šta bih konkretno rekao o svojoj ljubavi… Ne volim da pričam o tome, jer tu nema šta da se definiše. Ukoliko trošiš reči, samim tim sve obesmisliš. Danijela i ja se super slažemo i razumemo; zajednički se pokrećemo i podržavamo. Mnogo stvari vezanih za nju mi se dopada… Pričanje o ljubavi, šta volimo kod nekoga i kačenje slika da bi se potvrdili.. Ne znam, meni to nije jasno… – rekao je tada Ognjen, koji se uvek trudio da sakrije privatnost svog braka.

U jednoj od epizoda “Ami G Show-a” gost je bio Mevludin Duvančić… Tom prilikom je predvideo krah Ognjenovog braka, o čemu je nedeljama kasnije brujala čitava Srbija. On je tada otkrio kako je reagovao na njegove reči.

– Čovek je rekao da se šalio nakon pet minuta, ali to niko nije propratio. Nije želeo da govori o meni, već da se posveti gostima u studiju, ali Maja Nikolić ga je pitala za budućnost mog braka, a novinari su uzeli ono što im je bilo zanimljivo, ne smeta mi to.

Podsetimo, Ognjen i Danijela upoznali su se 2009. godine na snimanju njegove emisije. Simpatije su se odmah rodile, a venčali su se 2012. godine.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar