Oglasio se Nadal zbog Đokovića: Njegova izjava će razbesneti sve Novakove navijače!

Perfidno je provukao rečenicu u kojoj je jasno stavio Novaka iza Rafaela Nadala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN EDITORIAL USE ONLY

Toni Nadal je jedan od onih ljudi koji često vole da udare po Novaku Đokoviću.

Ovoga puta nije uradio ništa slično, ali je perfidno provukao rečenicu u kojoj je jasno stavio Novaka iza Rafaela Nadala.

Komentarisao je finale Vimbldona i više se fokusirao na Nika Kirjosa nego na šampiona čuvenog grend slema.

– Meč Novaka Đokovića i Nika Kirjosa imao je ishod za koji su mnogi od nas mislili da će imati. Uprkos tome što je osvojio prvi set zahvaljujući svom razornom servisu, Australijanac nije uspeo da održi borbeni duh tokom tri sata koliko je meč trajao. Prekretnica se desila u drugom setu, na 5:3 za Đokovića, kada je igrač iz Kanbere imao tri brejk lopte da vrati izgubljeni servis, ali ih je pustio da mu izmaknu – rekao je Toni Nadal, a onda je krenuo u analizu meča.

– Nika vidimo u previše navrata kako udara bekhende bez pravilno podešenih koraka i forhenda gde se ni najmanje ne trudi da savije kolena i ojača nogama. On nosi beskorisnu inerciju i mnoge svoje udarce izvodi intuitivno. Kada dođu trenuci napetosti, a podrazumevaju se u finalu Vimbldona, tada dolazi do više grešaka nego što je normalno.

– Ovaj neortodoksni način igre, koji bi u nekom drugom sportu ne samo bio uzbudljiv, već i dao pozitivne rezultate, u tenisu, je od male koristi, gde svaki poen, koliko god kreativan bio, vredi isto. Jasno je da ima odlične uslove jer je sposoban da uradi stvari koje malo ko uspe, ali je evidentno da njegov trenutni plasman, 40. mesto, odgovara igri koju ima – istakao je Španac.

Bonus video:

Novak ostavio bez teksta ovu devojku: Učinio je nešto što će ona pamtiti do kraja života (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Ma neka se stide.Nadal se doptnguje-drogira i niko to ne proverava,zasto,nije Rus.NOLE JE NAJBOLJI NA SVETU PA MAKAR BIO I 1...........TONI JE ZA LAZU PA NADAL SE RASPADA PRED CITAVIM SVETOM.O NJEMU NIKO NE VODI RACUNA.ON JE ZA NJIH "BANKA" I NISTA VISE.ZA NADALA❤??

    Odgovori

Ostavite komentar