Vaspitačicu upozorili da njen dečko ima PREVELIKI polni organ: Na kraju su je HIRURZI spasavali (VIDEO)

Ispostavilo se da ima ogromnu cistu na jajniku zbog koje je izgledalo kao da je trudna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/Raquel Rodriguez Soto

Vaspitačica iz SAD je uklonjena cista iz jajnika teška skoro 5 kilograma nakon što su lekari prvobitno sugerisali da je penis njenog partnera „prevelik“, kada se požalila da je boli tokom s*ksa.

Apsces, koji je porastao na 28 cm u prečniku, sadržao je oko 3,8 litara tečnosti, dok su ženini desni jajnik i jajovod, gde je bila cista, morali da budu uklonjeni, dok je leva strana ostala očuvana.

Rakel Rodrigez (25) iz Minesote otišla je kod lekara pre pet godina zbog iznenadnih bolova i ciste, za koju su snimci skenerom tada otkrili da je bila široka oko 8 centimetara.

Lekari su joj tada rekli da cista ne mora da se vadi, dok je jedan lekar istakao da su njeni bolovi verovatno posledica prevelikog polnog organa partnera i da bi trebalo da ima “pliće” intimne odnose. Drugi su joj pričali da je bol verovatno posledica grčeva ili nadimanja i da nema razloga za brigu.

Međutim, prošle godine cista je počela da raste tako alarmantnom brzinom, da je vaspitačica izgledala kao da je trudna, a njeni prijatelji su bili zbunjeni zašto im nije otkrila dačeka bebu.

@rockiesoto33 I own this sound now. Baby shower June 5th ! Naming her “cystiana” ?? #ovariancysts #ovariancystawareness #surgery #28cmcyst #watermelonsizedcyst ♬ follow me on ig the_jaderoom – jade??

Pre četiri nedelje, Rakel se podvrgla dvočasovnoj operaciji u kako bi uklonila cistu i u međuvremenu se potpuno oporavila.

Izgledala sam i osećala se kao da sam trudna. Ljudi su me pitali, “kada ti je termin?” Prijatelji koji su mi govorili: „Nisam znao da si trudna! Zašto mi nisi rekla?” – kazala je ona za američki Tudej.

Ipak, situacije je brzo prestala da bude smešna.

– Sada se smejem, ali nije baš smešno. Kosa mi je opadala, osećala sam tonu bolova i gubila sam težinu a da nisam ni pokušala – ispričala je Rakel.

Ciste na jajnicima nastaju kada se kesa ispunjena tečnošću formira na strani jajnika često tokom ovulacije, kada se jajne ćelije oslobađaju. Rakel kaže da je u njenom slučaju možda bila prouzrokovana infekcijom urinarnog trakta i sepsom koju je pretrpela 2017.

Lekari kažu da su ciste na jajnicima veoma česte i obično nestaju bez ikakvih simptoma. Ali Rakel je imala tzv. mucinoznu cistu, koju je trebalo ukloniti pre nego što još više naraste.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar