Ipak ljubav? Evo zašto je JK posle vesti o RAZVODU objavila slike venčanja sa Duškom, ovo su detalji

Poznati psiholog otkrio svoje mišljenje o aktuelnoj temi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što je objavila da je stavila tačku na brak sa Duškom Tošićem, Jelena Karleuša je postavila na društvene mreže mnogobrojne fotografije sa venčanja sa fudbalskim menadžerom.

Diva se prisetila trenutaka sa početka ulaska u bračne vode, a psiholog Radomir Čolaković za Objektiv na osnovu ovog njenog poteza analizira trenutno psihičko stanje pop zvezde.

MIŠLjENjE STRUKE

Prof. dr Radomir Čolaković za Objektiv kaže da je to normalna reakcija nakon toliko godina braka i da to govori da Jelena, zapravo, ovim poručuje da želi da vrati Duška u brak.

– Karleušin postupak je jednostavno odbrambeni mehanizam. Kada se napusti porodično gnezdo, to su velike muke, pogotovo za žene u našem društvu. Mi smo prilično licemerno društvo, jer kada se muškarac ženi više puta, kažemo da je faca, a za ženu ćemo reći da je k**va – objašnjava Čolaković i zaključuje:

– Jelena je prikrila fizički stres, međutim, ne može duhovno da se isključi „na dugme” i kaže da neće više biti sa njim. To što postavlja slike znači da je još uvek duhovno sa njim, a za mentalno zdravlje je dobro da se ljudi oslanjaju na prošlost. To štiti ličnost.

Foto: Miroslav Majstorovic

IPAK LjUBAV?

Podsećamo, samo nekoliko dana nakon razvoda, Jelena Karleuša je otputovala na odmor u Tursku, a da boravak u hotelu sa pet zvezdica ne može da joj olakša raspad veze sa nekadašnjim fudbalskim reprezentativcem dokazala je snimcima i nizom fotografija koje je postavila na Instagram profil.

– Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki – govorila je nekada Jelena, a sada je sa svojim pratiocima podelila najlepše uspomene sa svog venčanja. Da je usamljena, kako objašnjava psiholog, mogli su naslutiti i fanovi nakon što je J. K. objavila snimak u kome drži čašu šampanjca u ruci i kucka se sa ekranom na sopstvenom telefonu.

POVRATAK U PROŠLOST

Jelena je obrazložila da fotografije objavljuje da bi se zahvalila magazinu koji je iste objavio pre četrnaest godina, a koje svedoče o emotivnim momentima koje je zvezda doživela toga dana. Pratioci su mogli da vide da je Jelenu do oltara dopratio otac Dragan Karleuša, a nakon što su se zakleli na večnu ljubav, Jelena i Duško su razmenili burme vredne 5.000 evra. Fanovi su mogli da vide i fotografije na kojima bivši fudbaler i pop zvezda plešu, kao i onu na kojoj su Duškov otac i Jelenina mama Divna, koji su u međuvremenu preminuli, što svedoči da su bili jedno uz drugo kako u najlepšim, tako i u najtežim trenucima života.

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA. 

 

 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Pa realno majka dvoje dece da stalno siri noge i pokaxuje golu p....pa brate kako se i ne bi razveo.Pri tom gledaju cerke.ono pa i nije izgleda jedina .Katastrofa.Sad je slobodna pa nek se siri.

    Odgovori

Ostavite komentar