Prognoza srpskog astrologa IZENADIĆE mnoge: Evo ko će u julu kuburiti sa novcem, a ko uživati

Ova nedelja će za Ovna biti fantastična, u Ovnu je ostao samo Jupiter, planeta koja daje ogromnu dozu sreće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, YouTube/Printscreen

Mars ulazi u znak Bika ujutru, 5. jula u 8:08, a prema rečima astrologa Dušana Veličkovića, to će nam doneti probleme sa novcem.

“Mars je planeta nestrpljenja i akcije i kad se nađe u znaku Bika, onda on zna da pravi nepotrebne troškove. Ujedno će i Merkur iz Blizanaca ući u znak Raka. Ta promena znakova planeta će doneti promene u nekom našem osećanju i promene o čemu mi razmišljamo. Merkur u Raku razmišlja o kući i porodici, o zbrinjavanju”, ispričao je astrolog u emisiji “150 minuta” na TV Prva, a zatim je otkrio i šta svaki znak može da očekuje ove nedelje.

“Ova nedelja će za Ovna biti fantastična, u Ovnu je ostao samo Jupiter, planeta koja daje ogromnu dozu sreće, ali Jupiter je i veliki svetski putnik, tako da ako je po pitanju putovanja nebo najnaklonjenije Ovnovima. Takođe je dobar period za kuću, za preuređenje enterijera, za prepravljanje nekog rasporeda u kući ili kupovinu i idealan je period za komunikaciju i biznis sa strancima i ljudima koji ne žive u vašem gradu.

Bikovima je dinamično i zanimljivo, Uran im ne da da se opuste, a Venera u Blizancima ih tera da razmišljaju o novcu. Njima je posao najbitniji i idealan je period da počnu neki novi posao, privatni, nešto dodatno uz ovo što rade. A za one koji rade malo više, sigurno će biti i više para. Dobar je period za emotivne početke veze, braka”.

Blizancima, kaže astrolog Veličković, pomalo smeta promena Merkura u znak Raka, te će biti malo emotivniji nego inače i razmišljaće mnogo više o novcu, ali će im idealan period za zaradu biti tek u avgustu.

“Rakovima je počeo fantastičan period, Merkur će im doneti obilje rešenja, tako da Sunce i Merkur u Raku ovom znaku daju ogromnu sreću, nebo im se maksimalno otvara. Ovo je idealan period za domaćine kakvi su Rakovi, da poprave imovinsko stanje, da kupe nešto, prošire imovinu ili da rade na proširenju porodice.

Lavovi imaju dobro polje zarade od posla, biće malo veća zarada i rešiće neki bitan problem”.

Veličković najavljuje da Device započinju neku novu životnu etapu.

“Za koji dan im počinju bitna dešavanja koja će obeležiti godinu, treba samo da budu vredne, odlučne i da veruju u sebe. Sve vam je na raspolaganju, ono u šta budete verovali, to ćete i ostvariti.

Vagama je fantastičan period, ulaze u malo mirnije vode, moći će malo da dignu nogu s gasa kada je u pitanju posao. Nešto novo će da uče, posle jednog burnog juna, jul će biti malo mirniji i povoljan period za finansije”.

Pred Škorpijama je sjajan period za ljubav, zabavljanja, iznenađenja, a Uran u njihovom polju partnerstava donosi im ljubav tamo gde je najmanje očekuju, kaže astrolog.

“Strelčevima je fantastičan period za posao, imaju mnogo sreće, taj Jupiter je njima u petom znaku, on im daje mnogo sreće i kada su u pitanju putovanja i posao.Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar