“To me ne INTERESUJE”: Barbara Bobak progovorila o Darku Laziću i otkrila da li ima NOVOG dečka

Govorila i o novoj pesmi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Barbara Bobak i Darko Lazić stavili su tačku na svoju vezu nakon skandala koji je izbio kada je pevač vozio pod dejstvom alkohola i narkotika

Barbara je sada otkrila da li je našla novog dečka nakon raskida sa Lazićem ili uživa u slobodi:

– Singl naravno i mislim da će tako ostati neko vreme, jer nit mene to trenutno interesuje, niti mi muškarci prilaze generalno u životu – priznala je Barbara Bobak, a ovaj njen odgovor niko nije očekivao.

Foto: NKostic

Barbara je snimila novu pesmu pod nazivom “Duplo gora”, a pevačica je sada otkrila da li je novi hit posvećen nekom muškarcu:

– Nije, to sam milion puta rekla, nisam osoba koja posvećuje pesme i mislim da nikad neću nikom posvetiti pesmu. Muzika je nešto što je meni previše sveto i lepo da bi se prljalo privatnim životom i toksičnim vezama. Pesma je univerzalna i pesma je za sve – zaključila je Barbara Bobak.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Barbara i Darko započeli su vezu sredinom prošle godine čim se on razišao sa Marinom Gagić i tada je govorio da je mlada pevačica ljubav njegovog života. On ju je čak i zaprosio tokom njihove turneje u Americi, a Barbara je opisala taj trenutak:

– Moj budući muž me je odveo u tržni centar da njegovim klincima kupimo patike, naleteli smo na jednu zlataru, a onda mi je rekao: „Ajde da uđemo unutra i vidimo šta ima“. Kada smo ušli, Darko mi je rekao: “Biraj!”. I to je to, za mene savršeno – prisetila se Barbara tada.

BONUS VIDEO:Izvor: Espreso

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar