Prvi Art Battle u Dorćol Platz-u u četvrtak: Umetnička bitka u preko 50 gradova na svetu sad i u Beogradu

Glasanje, kao i aukcija se odvija putem zvanične aplikacije Art Battle®-a, registracija se odvija preko sms-a

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dugo najavljivani umetnički događaj pod nazivom Art Battle® premijerno 30. juna sa početkom u 20 časova u Dorćol Platz-u.

Umetnici će se takmičiti u tri runde, u trajanju od po 20 minuta. Slikari će pretvarati prazno platno u umetnička dela, dok će publika imati prilike da svojim navijanjem i glasanjem podrži svoje favorite. Jedinstveni vizuelni događaj upotpuniće muzička podrška popularne DJ Miss Millie, prenosi Alo.

Glasanje, kao i aukcija se odvija putem zvanične aplikacije Art Battle®-a, registracija se odvija preko sms-a.

Umetnici koji će imati priliku da se takmiče na prvom Art Battle®-u i prošetaju crvenim tepiom su: Filip Daćevac, Magdalena Galliano, Nikolina Basara Vučurović, Hanna Dujmović, Ivana Milošević, Jelena Čuljić, Marija Jevtić Dajić, Bojan Stričević, Ivana Knežević, Filip Grković, Andrej Čikala i Bojana Dejović.

Art Battle® turnir je nastao 2009. godine u Torontu, idejom Simon Plashkesa i Chris Pembertona da se spoje dve umetnosti, muzika i slikarstvo. Sve to pod okriljm noći grada, kada inspiracija radi bolje i brže.

Turniri Art Battle®-a su se proširili od Severne Amerike u Evropu, Rusiju, Kinu, Japan, Brazil i nastavljaju da rastu. Umetnici širom sveta su prepoznali vrednost ovakve ”borbe”, a to je naknadno rezultiralo sve većim brojem ljubitelja umetnosti, ali i dobrog noćnog provoda.

BONUS VIDEO:Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar