Muškarci su dali ISKRENE odgovore: Ove stvari su im najvažnije za SREĆAN brak!

Bez njih ne mogu da zamisle bračnu zajednicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Srećan brak je i te kako moguć, ali postoje važne stvari koje čine takav odnos. Tu najviše spadaju poštovanje, poverenje, ali i kompromis, bez kojih nijedan odnos ne može da opstane.

S druge strane, svako ima svoju definiciju srećnog braka, a muškarci su otkrili koje stvari su u braku njima najbitnije.

1. Svađajte se da biste razumeli, a ne da biste pobedili

Kada se svađate sa svojim supružnikom, cilj nije pobediti u svađi. Cilj je da rešite problem.

2. Budite potpuni kao pojedinci

Najsnažnije veze proizilaze iz spajanje dve jake, srećne osobe, a ne dve slomljene osobe koje se oslanjaju jedna na drugu za sreću. Naučite važnu lekciju: pre nego što uopšte stupite u brak, najpre morate da budete srećni sami sa sobom, da biste mogli da ostvarite zdrav odnos s nekim drugim.

3. Rešite se sebičnosti

Uvek zapamtite da ono što činite treba da radite zbog poboljšanja braka i partnerstva, a ne nužno zbog sebe. Kada je u pitanju odnos dvoje ljudi, tu sebičnos apsolutno nema šta da traži.

Foto: Shutterstock

4. Držite jedno drugome leđa

Čak i ako neko od vas greši, budite jedno uz drugo. Dajte svoj doprinost – pokušajte da udelite savet, jer će doći dani kada će vaš partner biti uz vas, bez obzira na sve.

5. Ostanite verni

Ne varajte, nikada. Trenirajte svoj mozak da isključite privlačnost prema drugima i nemojte da sebe dovodite u poziciju da pokleknete. Nemojte ni da flertujete s drugima. Ako idete na ručak s prijateljicom, recite to supruzi unapred – vi ne tražite dopuštenje, već pokazujete poštovanje. Nemojte da lažete o onome što radite.

6. Budite jedno drugome najbolji prijatelj

Romantika i dejtovi su lepi, ali najbitnije je kako se odnos dalje razvija i da li ćete zaista moći da postanete najbolji prijatelji. Samo veze u kojima postoji prijateljstvo mogu lako da se održe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar