Policija UHAPSILA muškarca iz Pančeva: NAPAO ženu dok je vozila bicikl, ovo mu nije prvi put

Uhapšeni je u prethodnom periodu na istom mestu napao više osoba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila muškarca R. R. (37) iz Pančeva zbog sumnje da se nasilnički ponašao prema oštećenoj M. M. kada je u utorak fizički napao i udario nekoliko puta pesnicama u glavu dok je bila na bicikli.

Inače, uhapšeni je u minulom periodu na istom mestu napao više osoba. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, ovim povodom oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu.

– Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom Pančevo uhapsilo R.R.(37) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje jer je dana 28.06.2022.godine oko 20,00 časova u Pančevu, kod Narodne bašte, fizički napao oštecenu M.M. dok je upravljala biciklom i kretala se ul. Prvomajskom, tako što joj je zadao više udaraca zatvorenom šakom u predelu glave – saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva.

Kako su objasnili, M.M. je ukazana lekarska pomoć u bolnici u Pančevu gde su joj konstantovane lake telesne povrede.

– R.R. je u prethodnom periodu na teritoriji Narodne bašte fizički napao više osoba – navode.

U prisustvu dežurne zamenice OJT Pančevo, u prostorijama PU Pančevo izvršeno je prepoznavanje od strane oštećene M.M., koja je u potpunosti prepoznala R.R. kao izvršioca krivičnog dela.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar