“Bila sam IGRAČKA sa pulsom”: Saru je Epstajn toliko mučio i SILOVAO da je skočila u okean pun ajkula

Potresna ispovest jedne od žrtava pokojonog milijardera pedofila i njegove devojke Džilejn Maksvel

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Daily Mail

Jedna od žrtava pokojnog milijardera pedofila Džefrija Epstajna (66) je juče na suđenju njegovoj devojci Džilejn Maksvel (60) opisala zlostavljanje koje je pretrpela, otkrivajući da je pokušala da se ubije dva puta nakon što je bila zatvorena u njihovoj tamnici. Maksvelova je pred Federalnim sudom u Njujorku osuđena na 20 godina zatvora jer je podvodila i mamila maloletnice u svrhu s*ksualnog zlostavljanja.

Sara Rensom (37), rekla je u svojoj izjavi na sudu da je jednom pokušala da skoči sa litice dok je bila na Epstajnovom privatnom ostrvu Litl Sent Džejms na Devičanskim ostrvima.

– Bila sam ništa drugo do s*ks igračka sa pulsom i dušom koja je služila da zabavlja Epstajna, Maksvel i druge. Prilikom jedne posete ostrvu, sam zbog s*ksualnih zahteva, degradacije i ponižavanja pokušala da pobegnem skočivši sa litice u vodu punu ajkula. Maksvel i ostali su me uhvatili nekoliko trenutaka pre skoka. Tada je to izuzetno rizično bekstvo izgledalo privlačnije od još jednog silovanja. – navela je on.

Foto/ BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sara je rekla da je imala samo 22 godine kada je stigla u Njujork u nadi da će pohađati Institut modne tehnologije.

Rekla je da je u jednom klubu bila na meti devojke koja je regrutovala u ime para zlostavljača po imenu Natalija Mališev. Ona joj je sredila sastanak sa milijarderom koji je navodno obećao da će joj finansijski pomoći da pohađa fakultet iz njenih snova.

– Epstajn i Maksvel su bili majstori u pronalaženju mladih, ranjivih devojčica i mladih žena za eksploataciju. Međutim, ubrzo nakon što su mene i druge uljuljkali u lažni osećaj udobnosti i sigurnosti, nasrnuli su i zarobili nas u svom izopačenom i izokrenutom svetu silovanja, silovanja i još više silovanja. Poput “Hotela Kalifornija”, mogli biste da se prijavite u Epstajn-Makvel tamnicu s*ksualnog pakla, ali nikada ne biste mogli da odete. Džilejn me je sopstvenim rukama naterala da uđem u Epstajnovu sobu da bih bila silovana – rekla je Rensom.

Iako je Sara uspela da pobegne u Veliku Britaniju 2007. godine, rekla je da je počela da pije jer ju je stalno proganjalo ono što joj se dogodilo, plašeći se da će „jednog dana Epstajn i Maksvel nauditi njoj, njenim najmilijima i porodici, kao što je Epstajn više puta rekao da će joj se dogoditi ako se ikada usudi da ode”.

Trauma je slomila ženu do te mere da je pokušala da se ubije godinu dana kasnije dok je Epstajnu pretilo suđenje, a zatim je još jednom pokušala da oduzme sebi život 2018. godine, tokom njenog sudskog procesa protiv Maksvelove i drugih Epstajnovih saradnika.

– Uprkos tome što sam se ozbiljno trudila, nisam ozbiljno shvatila svoj Bogom dani potencijal niti sam stupala u zdrave privatne odnose. Nikada se nisam udavala i nemam decu, nešto što sam oduvek želela, čak i kao devojčica. Zazirem od stranaca i teško sklapam nova prijateljstva jer se bojim da bi mogli biti povezani sa Epstajnom, Maksvelovom i onima koji su im to omogućili – rekla je Rensom.

Ona takođe kaže da se i danas bori sa alkoholizmom i prisustvuje sastancima, a njeno mišljenje o ženi koja joj je nanela toliko zla se nije nimalo promenilo.

– Maksvel je danas ista žena koju sam srela pre skoro 20 godina – nesposobna za saosećanje ili normalnu ljudsku pristojnost – jasna je bila Sara.

Podsetimo američki investitor Džefri Epstajn, koji je neke od najmoćnijih ljudi na svetu dovodio u svoju vilu u Njujorku i na privatno ostrvo, navodno se ubio u zatvorskoj ćeliji dok je čekao suđenje, i to dok su čuvari navodno spavali ili surfovali na internetu, a snimak sigurnosnih kamera je “slučajno uništen”.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar