CRNI DANI U AMERICI! NBA tim izgubio jednog od važnih članova stručnog štaba! (VIDEO+FOTO)

Imao je samo 32 godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/nba.com/blazers

Šokantne vesti iz Amerike stižu ovih dana. Samo dan pošto je preminula majka zvezde Minesote Karla Entonija Taunsa, tuga je zadesila i sve u Portlandu. Trejlblejzersi su objavili da su izgubili jednog od važnih članova stručnog štaba i cele franšize Zeka Kupera, koji je preminuo u 32. godini.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Uzrok njegove smrti za sada nije objavljen. Kuper je radio kao asistent za video snimke (analizirao igru protivnika), ali i bio je jedan od trenera centara Portlanda i on je zagrevao ekipu pred svaku utakmicu.

“Ovo je srceparajući gubitak za celu porodicu Trejlblejzersa. Zek je bio vedrog duha, neumorni radnik i sjajan učitelj. Moje misli su upućene njegovoj porodici i svima koji su ga voleli”,  napisao je prvi čovek košarkaških operacija Portlanda Nil Olši.

NIJE IZDRŽALA! Preminula majka NBA zvezde, virus je bio jači!

“Slomljen sam vešću o Zekovoj smrti. On je bio važan član našeg tima, ali važnije od svega, on je bio jedan fantastičan mladi čovek koga su svi voleli i cenili. Rečima ne mogu da izrazim svoju tugu zbog ovog gubitka”, izjavio je glavni trener Blejzersa Teri Stots.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar