Tea Tairović žestoko ODBRUSILA Indi: “Moj album je SLUŠAN, marketinške fore mi nisu potrebne”

Novi sukob na estradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Tea Tairović oglasila se nakon što je njena koleginica Indi Aradinović izjavila da joj je “ukrala” ideju za spot.

Indira je u emisiji “Ekskluzivno” otkrila da je imala ideju da snimi isti spot koji je snimila Tea za pesmu “Balkanija”:

– Ideje su čudo, ideje iscure. Jako čudna koincidencija da je Tea Tairović snimila spot koji sam ja zamislila i ispričala jednoj osobi, koja znam da nije prenela. Ideja o spotu gde su sve evropske zastave u pitanju. Dobro je odradila svoj deo posla. Očigledno da je popularna. Eto, dešava se da moje ideje neko ukrade – izjavila je Indi u pomenutoj emisiji.

Foto: E-stock

Tea Tairović se sada tim povodom oglasila za Informer i istakla da joj ovakve marketinške fore nisu potrebe s obzirom da joj je album slušan:

– Moj album je slušan, što se da čuti na mojim nastupima, publika jednoglasno peva. Meni ovakve marketinške fore ne trebaju – rekla je Tea za Informer.

Podsetimo, Tea Tairović važi za kraljicu bakšiša, a pevačica je ranije istakla da joj ne smeta što je tako nazivaju:

– Ne smeta mi to što me nazivaju tako, gledam na to kao na nešto dobro i kao na nagradu, jer sam u tom trenutku uspela da razveselim ljude na slavlju. To nije ništa loše – rekla je Tea ranije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar