Sa Tornika se vidi pola Srbije (FOTO)

Zlatibor i ovog leta nudi posetiocima brojne sadržaje kako za miran, tako i za aktivan odmor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PROMO

Zlatiborska Zlatna gondola ponovo vozi odrasle i decu po cenama od 550 do 1.000 dinara, a iz kabina se mogu videti prirodne lepote ove planine i ostalih krajeva naše zemlje.

Ako vam je dosadila vrućina u gradu i potražili biste hlad, mir u prirodi ili pak avanturu i adrenalin na samo 2,5 sata od Beograda možete da uživate u čarima Zlatibora. Odmor mogu da potraže i stari i mladi.

Ovaj planinski lepotan u maju i junu ugosti oko 10.000 turista, u sezoni oko 35.000.

Nudi mnoštvo sadržaja – vožnju gondolom, kvadom, šetnju kraj jezera, posetu Avantura parku, dobru hranu, ljubazne domaćine.

Od skoro Zlatibor može da se pohvali i istoimenim hotelom koji je uređen po svetskim standardima sa brojnim sadržajima za odrasle i decu…igraonica, kuglana, bilijar, spa.

Nezaobilazna vožnja gondolom će vas ostaviti bez daha dok se vozite ka Torniku. Praktično prelećete Ribničko jezero i vozite se ka najvišem vrhu. Udruženi adrenalin i panorama koja ostavlja bez daha su nešto što morate da vidite ako ste na Zlatiboru.

Gondola ima 72 kabine, 44 zaposlenih i radi od 9 do 18 časova. Cena karata je za odrasle 1.000, decu od 6 do 12 godina 550 i za decu do šest godina besplatno.

Vožnja kvadom je takođe nezaboravna avantura. Cene iznajmljivanja vozila se kreću oko 50 evra za pola sata vožnje.

Ne propustite da obiđete ni Avantura park za koga se cene karata kreću oko 2.000 sa posebnim pogodnostima za decu i porodice. Deo karte može da se iskoristi u roku od godinu dana. Karta ima više nivoa, ako se ne iskoristi sve, ostatak može da se upotrebi prilikom novog dolaska.

Na kraju dana ugođaj upotpunite dobrom hranom u nekom od brojnih restorana.

BONUS VIDEO:



Izvor: PR teskt

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar