SADA JE SVE JASNO! Evo ko stoji iza ODBRANE onih koji pokušavaju da ospore svaku reč Dijane Hrkalović!

Potpisnik "opravdanja" onih koji su svesno radili protiv države jeste isti čovek koji je napadao Danila Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Filip Plavčić, Printscreen

Prava bura se digla nakon što je bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović dala intervju za Objektiv TV i direktno uperila prstom u onoga ko stoji iza prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, montiranja afere „Jovanjica“ i ko je štitio Veljka Belivuka i njegov klan – Nebojšu Stefanovića.

Tabloid Danas je odmah krenuo u napad, kako bi opovrgao svaku reč Hrkalovićeve i stao u odbranu onih koji su radili na urušavanju države!

Ipak, ako se pažljivo pogleda ko su sagovornici koji relativizuju svaku reč bivše državne sekretarke MUP-a, koji kreiraju javno mnjenje, jasno je da se radi samo o osobama koje su „produžena ruka“ opozicionih političara kojima ovi prvi pripremaju teren: Ivan Ninić, Boban Stojanović, Ognjen Radonjić, Čedomir Stojković, Janko Baljak, Milan Pajević, Goran Skrobonja.

Foto: Printscreen

Dakle, novinari, samoprozvani ekspreti, profesori, reditelji, kvaziugledne ličnosti, psiholozi, pisci, advokati imaju udarnu ulogu u odbrani onih koji su radili protiv države, a opozicioni političari su tek drugi ešalon kako bi imali lakši posao.

Foto: Printscreen

Posebno je zanimljivo da se na ovakav način relativizuje Hrkalovićeva, optužena za delo trgovina uticajem, a da se onima koji su optuženi za tuce ubistava pre nekoliko meseci poklanjalo puno poverenje, poput Belivukovim i Miljkovićevim svedočenjima u kojima ubacuju predsednika Vučića.

Takođe, ono što posebno pada u oči, a što gore pomenuti nisu objasnili u svojim „obrazloženjima“ jeste da ako im je glavna teza da se krije i štiti “glavni šef”, aludirajući na Vučića, koji je navodno stajao iza svih marifetluka u MUP-u, i iznad Hrkalovićeve i Stefanovića, kako onda objasniti prisluškivanje tog istog “glavnog šefa”, ako on stoji iza svega? Da li pokušavaju da kažu da je prisluškivao samog sebe, a zatim slao Vuku Cvijiću transkripte u NIN?

Ako se pažljivo analizira, potpuno je jasno da se radi o čistoj manipulaciji i zameni.

Na ovaj način Vučić je prisluškivan u vreme bivšeg režima i sve dok nije oteran Rodoljub Milović. Tad se pominjalo da je prisluškivan preko Đuke, Vesića, Vacića… I on i tadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić, ali ovo sada je potpuno nešto drugo.

Ko je autor?!

Glavni tekst u kom pokušava da se relativizuje svaka reč Dijane Hrkalović, a koji brani nekadašnjeg ministra policije, a aktuelnog odbrane, Nebojšu Stefanovića pisao je Vukašin Obradović!

Foto: Printscreen

Poavljivanjem ovog imena kao autora, dolazimo do zaključka da su dva plus dva jednako četiri!

Naime, to je isti Obradović koji se istovremeno postavlja kao zaštitnik paparazzo revolveraša na sina predsednika Vučića, Danila.

Danilo se prošle nedelje našao na meti upravo Obradovića. Podsetimo, u tajkunskom listu “Danas” objavljen je tekst pod naslovom “Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić”, koji je potpisao novinar Vukašin Obradović i u kome je po ko zna koji put napadnut sin predsednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić.

U pomenutom tekstu se ponovo iznosi niz lažnih optužbi na račun predsednikovog sina, a ovaj medij pravi paralelu sa sinovima Donalda Trampa i Džozefa Bajdena, navodeći da strani mediji pišu o deci američkih političara.

Važno je spomenuti da se u slučaju Trampovog i Bajdenovog sina mediji ne koriste najgnusnijim lažima kao što je slučaj kada je u pitanju Danilo Vučić, ali to je “Danas” vešto prećutao.

Ipak, na kraju teksta se nalazi rečenica koja je pokazala da tajkunski mediji zaista nemaju srama: “Danila Vučića medijski zloupotrebljava, i to u političke svrhe, jedino njegov otac i niko drugi”. Više o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Potpisnik opravdanja za one za koje je Hrkalovićeva rekla da direktno stoje iza prisluškivanja, “Jovanjice” i Belivuka, a istovremeno umanjujući značaj njenih reči, stoji isti čovek poznat po napadima na sina predsednika Vučića. Slučajnost ili jasna računica?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Iz svega recenog dolazi se do zakljucka da je Stefanovic sa mafijaskim drzavnim institucijama (policija, tuzilastvo) uspeo da stvori mnogo sofistiricaniji gang nego sto je gand Velje Nevolje. Opasan je to tip.

    Odgovori

Ostavite komentar