“Tačno je, RASKINULI SMO”: Isak Šabanović otkrio DETALJE o prekidu veze sa Aleksandrom Mladenović

Šabanović ističe da je sa pevačicom ostao u prijateljskim odnosima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Sinoć je kao bomba odjeknula vijest da Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović više nisu zajedno. Tim povodom oglasio se i Isak koji je potvrdio da je zaista došlo do raskida.

– Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelepo dok je trajalo… Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav. Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima i da spremam novu pesmu – rekao je Isak.

Foto: Printscreen/youtube

Podsetimo, Aleksandra Mladenović juče je otkrila da su Isak i ona stavili tačku na njihovu vezu, a kako je istakla, razlog raskida je to što su totalno različiti i što imaju drugačiji pogled na život.

– Došla sam sama, dečka nemam. Slobodna sam. Prosto se nismo uklopili, totalno smo dva različita sveta, drugačiji smo. Svako ima drugačiji pogled na život, odlučili smo da je najbolje da svako ide svojim putem. Sve je to bilo, ljubav je bila tu, al’ valjda je najvažnije ono kako je kod kuće. Više nismo zajedno, slobodna sam, to je važno da kažem – rekla je Aleksandra.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar