Pre odlaska i rijalitija, Marko Osmakčić pričao sa STRUČNJAKOM: Govorio o OCU, a ovo su detalji

Otkrio kakav je odnos između njega i oca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Marko Osmakčić iznenada je napustio rijaliti program “Zadruga” kada je porodica javila produkciji da je njegov otac, Franjo Osmakčić, preminuo. Međutim, nakon par dana ispostavilo se da je porodica lažirala smrt kako bi izvukla Marka iz rijalitija.

Samo jedan dan pre njegovog bega u rijaliti je ušla psiholiškinja Dragana Ivanović koja je razgovarala sa Osmakčićem i Viktorijom Mitorović. Dragana je ušla na imanje i na Rajskom ostrvu razgovarala sa ovim ljubavnim parom o Vikinoj trudoći.

Foto: Printscreen/ Youtube

– Naš odnos je turbulentan, odnosno loš. Malo sam burno reagovao, ali moj stav se zna oko svega. Viktorija gleda emotivnije na sve to, ona je žensko. Kod mene je iz mnogo stvari jasno zašto ta stvar nije podobna, ali vi ste gledali sve pa možete da kažete nešto – rekao je Osmakčić.

Marko je otvoreno u rijalitiju govorio o odnosu sa svojim ocem i rekao kako je uvek imao oslonac i podršku u njemu, ali je takođe osećao i pritisak da se dokaže u svetu tenisa. Koliko taj odnos sa roditeljem danas utiče na donešenje odluka u njegovom životu?

– Videlo se da je njemu očinska figura veoma jaka i bitna, čak je i tokom razgovora sa mnom spomenuo kako je njega otac branio. Nismo detaljnije ulazili, nismo imali toliko vremena, razgovor je trajao oko 45 minuta. Kako je on uticao na njegov život, da je ustvari bitno što je on bio u njegovom životu i da on isto tako smatra da treba da bude u životu svog deteta, što on ne bi želeo sa Viktorijom. Mislim da na njega dosta utiče mišljenje oca. Njemu je onog momenta bilo dosta važno šta će njegov otac reći po pitanju događaja koji se desio, a to je da je Viktorija u drugom stanju.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar