Ovo je mladić koji je USMRTIO Ruskinju u Melencima: Pijan i DROGIRAN vozio 150 na sat (FOTO)

Nesreća se sinoć dogodila kada je vozač M.S. (20) direktno udario u automobil marke Škoda u kojoj je bila Ruskinja sa svojim mužem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Mladić M.S. iz Melenaca kod Zrenjanina uhapšen je zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala ruska državljanka kada se na semaforu kolima zakucao u automobil u kojem je bila sa mužem.

Nesreća se, podsetimo, sinoć dogodila u Ulici srpskih vladara u centru Melenaca kada je vozač M.S. (20) direktno udario u automobil marke Škoda u kojoj je bila Ruskinja Alina K. Sergejevna (34) sa svojim mužem.

Foto: Facebook/Printscreen

Prema rečima meštana, M.S. je bio pijan, drogiran i bez vozačke dozvole, u tuđem automobilu, a prilikom sudara, Ruskinja, koja se nalazila na mestu suvozača, je poginula.

– Udarac je bio silovit i odgurao je Škodu 30 metara. Ona je na mestu poginula, a suprug joj je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu. Mladići koji su bili u kolima prošli su sa lakšim povredama – navode žitelji Melenaca.

– M.S. je poznat po bahatom ponašanju, kao neko ko često pravi probleme. Kažu da je i sinoć bio više pod dejstvom narkotika, nego što je bio pijan. Takođe, nema položen vozački ispit i nema kola, već je sinoć uzeo od prijatelja auto da se provoza po selu – dodaju žitelji Melenaca.

Uhapšenom M.S. se na teret stavlja da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a uz krivičnu prijavu, biće priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar