Da li će se ostvariti predviđanje Marjana Vajde? Evo šta je Novakov bivši trener rekao pre Rolan Garosa

Nadamo se da tek sada kreće ono pravo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsrport/Serbia Open

Nije uspeo Novak Đoković da osvoji titulu na Rolan Garosu, jer je naspram sebe imao čoveka koji se u Parizu oseća kao kod svoje kuće.

Rafael Nadal je došao do nove titule i pobegao Novaku na dva grend slema razlike, ali ovo je bio njegov teren, a sada je vreme da se Đoković pita.

Pred nama je Vimbldon na kojem teniseri neće moći da osvoje poene, ali titula na Ol-Ingland Klub uvek donosi poseban šmek.

Bivši Novakov trener Marjan Vajda je pre Rolan Garosa najavio šta će se desiti u Parizu i da će Novak teško osvojiti pehar, ali je istakao da je Vimbldon turnir na kojem možemo da očekujemo Srbina u pravi punom sjaju.

– Biće teško. Vuče ga nazad to što nije igrao na Australijan openu i što nije nastupio na velikim turnirima u Indijan Velsu i Majamiju. Nedostaje mu borbenog iskustva. Nisam siguran da će uzeti titulu u Parizu, imaće jaku konkurenciju. Trava je Novakova podloga. Ume da koristi svoje oružje na travi, da kontroliše svoju igru i pobeđuje, što je potvrdio i prošle godine. On će biti favorit na terenima Ol-Ingland Kluba – rekao je Vajda koji vrlo dobro poznaje Novakove kvalitete.

Bonus video:

Šokantne tvrdnje poznatog doktora: Da li je Nadal najveći prevarant u istoriji sporta?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. E, ovako ja vidim situaciju - samo sam gledalac tenisa i veliki navijač Novaka Đokovića i moje mišljenje je subjektivno, ali mislim da ima bar zrnce istine u ovome što ću reći. Kada je Novak već postao neko u tenisu nije imao bar približan tretman na turnirima kao Rafa i Rodžer. Tu mislim na satnicu odigravanja mečeva, izbor terena i još neke sitnice u kojima su Nadal i Federer bili favorizovanu, čak i kad se Novak poistovetio sa njima po uspesima. A o ponašanju publike koja je u nekim slučajevima išla do bezobrazlika na skoro svim terenima i turnirima mnogo lošeg mogu reći. To je viđeno i svi priznajemo. Imam mišljenje koje mnogi ismevaju, mislim da je Novak MORAO da izgubi neke velike mečeve kako ne bi previše odmakao Rafi i Rodžeru po broju osvojenih titula. A to su mečevi gde je Novak bio favorit jer je imao visok nivo igre na prethodnim mečevima i turnirima. To su ovogodišnji AO, ovogodišbj RG i bar još jedan RG protiv Rafe i jedan protiv Stena, jedan vimbldon protiv Mareja, prošlogodišnji US protiv Medvedeva. Dodajte tih nekoliko GS titula i eto odgovora ko je G. O. A. T., a i nedelja No. 1 bi bilo više.

    Odgovori

Ostavite komentar