Odsekao zmiji GLAVU, a onda se desio UŽAS: Jedva ga spasili, nije ni sanjao da će se ovo desiti

Kada je krenuo da pokupi zmijine ostatke kako bi ih uklonio, glava ga je ugrizla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Muškarac iz Teksasa je primio čak 26 doza protivotrova nakon što ga je ugrizla odrezana glava zvečarke koju je ubio, prenosi BBC.

Dženifer Satklif izjavila je da je njen suprug radio u vrtu kada je ugledao zmiju od 1,25 m i odrubio joj glavu. Kada je krenuo da pokupi zmijine ostatke kako bi ih uklonio, glava ga je ugrizla. Zmijski refleks ugriza je moguć čak nekoliko sati nakon što zmija umre.

Satklif je rekla da je njen muž odmah počeo da ima napade. Ubrzo je prebačen iz svog doma u blizini Korpus Kristija u bolnicu gde je tretiran protivotrovom.

Više od nedelju dana nakon incidenta, muškarac je u stabilnom stanju, sa oslabljenom funkcijom bubrega. Lesli Bojer, doktorka na “VIPER institutu” Univerziteta Arizona, upozorila je na pokušaje ubijanja zmija.

– To je izrazito okrutno prema životinji – rekla je Bojer.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (9)

  1. Zmija se uvek trudi da pobegne.U blizini moje mame je prošla zmija dok smo pričale,da nisam slučajno spustila pogled ne bismo ni znale da je bila blizu nas.Čovek napada bez razloga a životinje to ne rade.

    Odgovori
  2. Да је само отјерао, НЕ БИ БИЛО НИШТА НИ ЊЕМУ, НИ ЗМИЈИ. Змија не напада никада прва. Сад нека лијечи бубреге.

    Odgovori
  3. Niste ni svesni da istrebljenje zmija vuče sa sobom istrebljenje čoveka od strane pacova… Najbolji svetski naučnici su još pre drugog svetskog rata počeli da traže način kako maltene da istrebe pacove ali do dana današnjeg to nije moguće… Zmije to drže pod kontrolom! Beba poskoka u Srbiji ubije matorog pacova od 2 kile pa ti vidi ?

    Odgovori

Ostavite komentar