Šakira i Pike se oglasili nakon glasina o RAZLAZU: Više nema dileme, sada je sve JASNO (FOTO)

Par se oglasio zajedničkim saopštenjem od 26 reči za više od deset godina ljubavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram

Šakira i Đerard Pike objavili su da se, posle skoro 12 godina veze i dvoje dece zajedno, rastaju.

Oboje su to saopštili zajedničkim pismom koje je prikupila agencija EFE.

– Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju – ističu.

Samo 26 reči za oproštaj od više od decenije ljubavi.
Poslednjih nedelja pojavile su se informacije koje su upućivale na distanciranje para. Pre nekoliko dana je objavljena prva vest da je, u subotu 28. maja, kolumbijska pevačica doživela ozbiljan napad anksioznosti i da je morala da bude zbrinuta od strane medicinskih službi u kolima hitne pomoći, koja bi je odvezla u bolnicu u Barseloni.

Ljubavnu priču Šakire (45) i Pikea (35) znaju gotovo svi. Ono što je prva asocijacija na njihovu ljubav jeste razlika od 10 godina između njih.

Šakira i Žerar Pike su se upoznali tokom Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj republici kada je pesma “Waka, Waka” bila himna šampionata, a koju je izvodila upravo slavna Kolumbijka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Prve iskre su se tada zapalile, a fudbaler je, po svom kasnijem priznanju, sebi obećao da mora da dođe do finala kako bi ponovo video Šakiru tokom izvođenja pesme na dan velikog finala.

 

Ono što je, takođe, još zanimljivo jeste što su i pevačica, i fudbaler rođeni istog dana – 2. februara.

Inače, par se nikada nije zvanično venčao, a Šakira je jednom prilikom objasnila i zašto nisu formalno ozvaničili svoju vezu.

– Iskreno, brak me plaši. Ne želim da me vidi kao svoju ženu, već više kao svoju devojku, ljubavnicu. To je kao to zabranjeno voće, radije ga držim na prstima i da misli kako je sve moguće zavisno od njegovog ponašanja, ispričala je svojevremeno pevačica.

BONUS VIDEO: Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar