Jovana Jeremić slomljena zbog SMRTI kolege: “Neke reči ti nikad nisam rekla i jako mi je ŽAO”

"U mom srcu ćeš zauvek da živiš"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se na društvenim mrežama i od kolege Predraga Pece Jeremića oprostila se emotivnom porukom.

– Ne mogu i ne želim da verujem da si otišao! Peco, otišao si iznenada i neočekivano. Jako mi je žao. Zauvek ću te nositi u srcu. Moj verni gost. Nikada me nisi ostavio na cedilu. Neke reči ti nikad nisam rekla, sada mi je žao. Hvala ti na svemu. Hvala ti što si me podržao kad niko nije. Hvala ti što si za vreme korone dolazio i uključivao se na Viber. Hvala ti što si uvek bio tu i ulivao mi sigurnost. I da znaš, biće teško bez tebe. Nema na sceni toliko novinara-urednika sposobnih da pričaju o žestokim momcima, ali i visokoj politici. Nema! Neka ti je laka zemlja. Tvoja duša se samo preselila. A u mom srcu ćeš zauvek da živiš. I ti, i Steva Đokić, i Zlatko Nikolić – napisala je Jovana u objavi na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Predrag Jeremić radio je na “Studiju B”, bio je jedan od urednika u listu Glasu javnosti, novinar i kolumnista nedeljnika “Grom”, kao i listu “Kurir”. Napisao je i tri dela knjige “Sačekuša”.

Jeremić se novinarstvom bavio od 1986. godine, te da je prvi tokom devesetih pred kamere doveo ljude iz sveta kriminala.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar