NIČE NAJMODERNIJI STADION! Mečevi mogu da se gledaju iz đakuzija i saune (VIDEO+FOTO)

Zasad su podignuti nosači na istočnoj tribini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/nk-osijek.hr/

Radovi na novom stadionu u Osijeku ne prekidaju se ni tokom pandemije koronavirusa, pa će tako fudbalski klub iz ovog grada moći da se diči ovim najmodernijim fudbalskim objektom u Hrvatskoj i verovatno u čitavom regionu. Na gradilištu je kao u košnici, a iz kluba poručuju da će tako biti sve vreme, osim ako se zaraza ne pojavi u blizini gradilišta.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Stadion na Pampasu, tik uz Dravu, biće poseban zbog luksuznih sadržaja poput tzv. skaj boksova, “champagne loungea”, pogotovo saune i đakuzija koji će prvenstveno biti u službi kluba, odnosno igrača, a iz kojih će za vreme utakmica navijači takođe moći da prate zbivanja na terenu.

“Ne želim nešto ureći jer zasad sve ide po planu. Ništa se nije promenilo, NK Osijek je uz Borusiju iz Menhengladbaha prvi klub u Evropi koji je uveo krizni menadžment u poslovanju, plebiscitarno smo srezali troškove uz potporu igrača i klupskih čelnika. Pampas ide po planu zacrtanom pre krize, s time da smo podložni uticaju COVID-19 na samom gradilištu, što znači da će gradnja prestati pojavi li se virus u krugu gradilišta. Zasad tome odolevamo”, kaže predsednik i jedan od suvlasnika Osijeka Ivan Meštrović.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Zasad su podignuti nosači na istočnoj tribini čime se klub pohvalio fotografijama na društvenim mrežama. Na njih će, kada za to dođe vreme, biti postavljeni prvi redovi tribina. Osječka arena imaće 12.900 potpuno natkrivenih mesta, ali će se u perspektivi moći proširiti na 15.000.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar