“Ubio me je iznutra”: Dečko je brutalno “ŽIGOSAO” po licu dok ga je preklinjala, ali to nije sve (VIDEO)

Tinejdžerka je prošla kroz pakao nakon što je nasilnik kidnapovao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen noticias.r7

Tinejdžerka iz Brazila je rekla policiji da ju je njen bivši dečko kidnapovao, vezao joj ruke i istetovirao svoje ime na njenom licu dok ga je molila da prestane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tajana Kaldas (18), rekla je da je Gabrijel Alveš Koeljo želeo da je žigoše kao svoju svojinu prilikom stravičnog napada, prenosi San pisanje brazilskih medija.

Njene muke su počele kada je napustila svoj dom u gradu Taubateu, na jugoistoku zemlje da bi pohađala školu, ali je Koeljo navodno krenuo za njom i naterao je da uđe u njegov auto.

Rekla je da ju je njen bivši, koji je tada bio pod zabranom prilaska, mučio.

– Zavezao mi je obe ruke i rekao da će mi tetovirati lice. Plakala sam, molila ga. Preklinjala sam ga da to ne radi jer bi to uništilo moj život, a on je rekao da će to ipak učiniti. Dok sam vrištala, udario me je. Dovršenu tetovažu sam videla tek kasnije – rekla je Tajana za portal Globo.

Devojka dalje priča da to više nije bila ona, sa tom stvari na licu.

– Ubio me je iznutra, završio je sa mnom tako što me je žigosao i rekao da sam njegovo vlasništvo -kazala je ona.

Sledećeg dana, vratila se kući svojoj majci, koja je bila šokirana kada ju je pronašla prekrivenu modricama i sa velikom tetovažom na jednoj strani lica.

Otišla je pravo u policiju i Koeljo, navodno 20-godišnjak, je ubrzo uhapšen zbog kršenja zabrane prilaska.

Majka žrtve, Debora Velozo, rekla je da je njenoj ćerki inače bilo teško da sama izađe iz kuće jer se plašila da bi bivši mogao da joj priđe.

Foto: printscreen noticias.r7

Nasilniku ovo čak nije bio ni prvi put da je “žigosao” Tajanu, sa kojom je bio od njene 16. godine. Prethodni put je ispisao svoje ime na njenim grudima i preponama, pišu lokalni mediji.

To nije bio prvi put da je Alves Koeljo nasilno istetovirao svoje ime na telu tinejdžera, tvrde izveštaji. Njih dvoje su počeli zajedno da žive, ali se devojka vratila roditeljima zbog toga što je nasilnik nekoliko puta napao.

Alveš Koeljo je u policiji tvrdio da je Tajana pristala na tetovažu i čak im je pokazao video na kojem se navodno vidi kako tinejdžerka pristaje. Tajana je rekla da je to bilo pod prinudom i da su joj tada ruke bile vezane.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar