Lepota žene nije u oblinama, niti odeći: Budite privlačnije i izazovnije po savetima čuvene ODRI HEPBERN

Mudre reči jednog od najvećih simbola lepote i ženstvenosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Iako već skoro 30 godina nije među nama, Odri Hepbern je i dalje simbol nežne lepote, senzualnosti, ženstvenosti i elegancije.

Verovali ili ne, u vremenu u kom je živela, Odri uopšte nije ispunjavala standarde lepote.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bila je mmršava, visoka, sa kratkom kosom, u vremenu u kom su na pijedastalu bile žene bujnih oblina. Sama Odri je o sebi govorila kako nije lepa.

– Mama me je jednom nazvala ružnim pačetom. Ali ako se moje karakteristike razmatraju odvojeno, možete pronaći nešto dobro – rekla je ona. Stoga, ne bi bilo loše poslušati savete jedne dame koja se svojim unutrašnjim kvalitetima i senzibilitetom probila u red najlepših i najpoznatijih glumica svih vremena.

– Seksualnost je nešto što se krije u ženi. Ona se podrazumeva, ali se ne izlaže se u javnost. Ne mogu se pohvaliti oblinama Sofije Loren ili Đine Lolobriđide, ali seksi nije samo veličina. Ne treba mi spavaća soba da bih dokazala svoju ženstvenost. Mogu da budem seksi samo da berem jabuke sa drveta po kiši – rekla je Odri.

Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Plemenitost, lepo vaspitanje, kultura i nežnost, očigledno su zaboravljeni elementi privlačnosti. Da biste bili atraktivni, nije neophodno imati izvajanu figuru ili savršene proporcije. Kako je Odri to rekla, prava seksualnost nije uočljiva i nametljiva – to je impuls, nevidljiva sila ženske privlačnosti. Ženstvena senzualnost leži u suptilnim pokretima, pogledima, osmesima.

Radite na svojoj jednostavnosti, ljubavi prema sebi i manirima. Ma kako da ste obučene ili građene, ove stvari će biti primećene.

Odri je primetila:

– Lepota žene je u njenim očima, jer su ovo vrata njenog srca, mesta gde ljubav živi.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, sensa.mondo.rs

Komentari (1)

  1. Svim naduvanim pevaljkama i starletama je zadala domaci zadatak. Kada ga budete uradile bicete lepe, seksi i privlacne. Do tada ste drage moje samo naduvane lutke pa bilo da se radi o "velikim" imenima narodnjaka ili o starlrtama. Odri Hepber je zakon a vi klonovi.

    Odgovori

Ostavite komentar