Sećate li se Rubi? Postala je BAKA u 38. godini, a ovako izgleda skoro DVE decenije kasnije (FOTO)

Serija "Rubi" emitovala se pre 18 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Barabra Mori 2004. godine, ulogom u seriji “Rubi” glavne zlobnice, stekla je veliku slavu, a i dan danas se priča o njenoj lepoti i svi žele da znaju kako izgleda 18 godina kasnije.

Njen Instagram prepun je fotografija na kojima se može videti da su godine za nju samo broj. Ona trenutno ima 44 godine, a interesantno je da je sa 38 godina prvi put postala baka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iz emotivne veze sa političarem Serhijem Majerom, dobila je sina Serhija Majera Morija (21), koji je poput mame veoma mlad dobio ćerku.

Nakon uloge u planetarno popularnoj telenoveli, Barbara se posvetila nešto ozbiljnijim ulogama. Posvetlela je boju kose, a na svom Instagramu kači fotografije na kojima se može videti da voli da uživa u prirodi, a ne skriva ni svoj ljubavni život. U filmovima i dalje dobija uloge fatalnih lepotica kakva je bila i Rubi.
Foto: YouTube/Printscreen

Slavna glumica karijeru je počela kao manekenka, a onda je na TV Asteka počela sa serijom uloga u latinoameričkim serijama.

Uloga čuvene Rubi je jedna od njenih najpoznatijih i ova rola donela joj je nagradu za najbolju žensku ulogu magazina TV “Novelas”.

U nastavku teksta pogledajte kako Rubi danas izgleda:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar