Šok u Minhenu – ne vole kad ih neko ucenjuje: Bajern pušta Levandovskog, poznata i cena!

Niko nije veći od kluba, pa ni Poljak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Probst

Iako je pre nekoliko nedelja izgledalo da od odlaska Roberta Levandovskog iz minhenskog Bajerna nema ništa, situacija se sada sredinom maja drastično promenila.

Pre par sedmica nemački Bild pitao je sportskog direktora Hasana Salihamidžića o mogućnosti da Poljak zaista ode u Barselonu, on je bio jasan: “Definitivno mogu da precrtam njegov odlazak ovog leta”. Ipak, kada ga je Bild sada kontaktirao s istim pitanjem, odgovor je bio drugačiji: “Razgovaraćemo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ta promena u raspoloženju nije slučajna. Dobro obavešteni Bild piše da je upravi kluba dojadilo da gleda 33-godišnjeg Levandovskog kako se svako malo duri. Do sada su u Minhenu kategorički odbijali da pričaju o rastanku, ali nakon poslednjih Levinih “bisera” počeli su da se premišljaju.

Nemački mediji su primetili da je Robert na proslavi titule u restoranu Roka Rivijera sve vreme bio sa porodicom, dok za saigrače nije odvojio ni minut vremena. U klubu su takvo ponašanje protumačili kao način da pokaže da mu se ide u Barselonu. Imao je on takvih izleta i ranije. Bilo je dovoljno samo da se pojavi vest da Bajern prati Erlinga Halanda – pre no što ga je uzeo Mančester siti – pa da Poljak postane teatralan. Takođe, pregovori oko novog ugovora su kasno počeli i nisu dobro započeti, pa sada ima sve više negativnosti između aktera…

Bild piše da su zbog mnogih novonastalih problema Bavarci sve bliži odluci da Levandovskog puste da pređe u redove španskog giganta, i to za obeštećenje između 35.000.000 do 40.000.000 evra.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar