Beograd i Novi Sad NIKAD BLIŽI” Brzi vozovi na pruzi čak 64 puta DNEVNO – interesovanje ne jenjava

Za one koji ne uspeju da obezbede mesta u popularnom "Sokolu" tu je 11 drugih polazaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Vozovi na brzoj pruzi Beograd Centar – Novi Sad od nedelje 1. maja saobraćaju po novom redu vožnje. Izmena je načinjena u skladu sa potrebama i interesovanjem putnika, pa će dnevno između ova dva grada vozovi saobraćati čak 64 puta.

Iz preduzeća “Infrastruktura železnice Srbije” navode da je do kraja aprila na ovoj deonici bilo 40 polazaka, što znači da je njihov broj na brzoj pruzi između Beograda i Novog Sada od juče povećan čak za preko 50 odsto.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Po novom redu vožnje na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad radnim danima biće 27 polazaka Inter City Soko vozova (14 iz Beograd Centra i 13 iz Novog Sada), koji između ova dva grada staju samo u železničkoj stanici Novi Beograd i putuju 33 minuta.

Za one koji ne uspeju da obezbede mesta u popularnom “Sokolu” tu je 11 polazaka Regio Expres Soko vozova (5 iz Beograd Centra i 6 iz Novog Sada) koji putuju 47-48 minuta, i najzad 26 Regio vozova (po 13 iz Beograd Centra i Novog Sada), koji između ova dva grada putuju 55-57 minuta.

Poređenja radi, do kraja aprila na brzoj pruzi bilo je svakodnevno iz Beograd Centra i Novog Sada po devet polazaka Inter City vozova, po dva Regio Expres i po devet Regio vozova.

Podsetimo, zbog veliko interesovanje za prevoz brzim vozovima na relaciji između dva najveća grada u našoj zemlji, donešena je odluka da se promotivni period nastavi do kraja meseca maja, pa je tako cena karte 300 dinara i važi za vožnju u jednom smeru.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar