U pojedinim mestima i GRMLJAVINA: Srpski meteorolog OTKRIO kakvo nas vreme očekuje za prvomajske praznike

Iako je najpre najavljeno suvo vreme, sutra posle podne nas u pojedinim delovima Srbije očekuje kiša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Pixabay/kamerman1960

Nedeljko Todorović, poznati meteorolog, jutros je u Jutarnjem programu na RTS objasnio kakvo nas vreme, prema prognozama, čeka za prvomajske praznike.

Todorović je rekao da se danas očekuje pretežno sunčano i suvo vreme u Beogradu, a da noć koja nam dolazi može biti veoma hladna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U Beogradu danas pretežno sunčano i bez kiše, ali danas u pojedinim mestima kiša i grmljavina, ali to je lokalnog karaktera. Kiše u Beogradu sutra nema, odnosno to je velika verovatnoća, tako da se ne zna nikada sa padavinama. Prognoza je promenljiva stvar. Tokom noći će biti hladno i suvo, a jutro sunčano. Tako da svi koji večeras još kreću na uranak da se utople – upozorio je meteorolog.

Iako je najpre najavljeno suvo vreme, sutra posle podne nas u pojedinim delovima Srbije očekuje kiša, prenose Novosti.

– U severnim i istočnim krajevima ceo dan suvo, pretežno sunčano, a na zapadu i jugozapadu popodnevni pljuskovi. Tako će biti i u ponedeljak i utorak, sa blagim padom temperature. Za sada nema vrućina. Prvi nagoveštaj novog zahlađenja sa izvesnijom kišom biće 7. maja. Do polovine meseca neće biti vrućine – zaključio je Todorović.

BONUS VIDEO:Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar