Na Zvezdinu adresu stigla milionska ponuda: Francuzi se raspituju za crveno-belo dete!

Ipak, ponuda je odbijena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport.rs ©

Crvena zvezda je ove sezone u potpunosti afirmisala Strahinju Erakovića, za koga ovog leta očekuju i unosne ponude. Čak je odbijena i ponuda od četiri miliona evra iz Engleske, jer crveno-beli bez 10.000.000 evra neće ni da pregovaraju.

A naslednik Strahinje Erakovića trebalo bi da bude mladi Andrej Đurić, koji ima 18 godina i koji je priključen prvom timu od proleća, nakon što je prošao “kaljenje” u Grafičaru, rezervnom timu crveno-belih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đurić je zbog paklene konkurencije, jer na njegovoj poziciji igraju neprikosnoveni Aleksandar Dragović, kao i pomenuti Eraković, kao i zbog važnosti mečeva koje je Zvezda imala ove sezone, odigrao svega pet minuta u crveno-belom dresu.

Debitovao je u pobedi protiv Kolubare na Marakani od 3:0, gde je ušao u igru poslednjih pet minuta.

Ipak, i to je bilo dovoljno da se na stolu crveno-belih nađe ponuda od sedam cifara za mladog štopera.

Kako Telegraf saznaje, za Đurića je jedan klub iz Francuske poslao zvaničnu ponudu od 1,5 miliona evra.

Međutim, crveno-beli su odbili tu ponudu, jer veruju da bi Đurić, uz pravilan razvoj i sticanje iskustva pored Aleksandra Dragovića sledeće sezone, mogao dodatno da napreduje i da stekne veliku tržišnu vrednost, kao što je sada slučaj sa Erakovićem.

Podsetimo i da su na meču protiv Čukaričkog na Marakani bili skauti iz Italije i Francuske, koji su došli da prate Milana Gajića, ali i mladog Nikolu Stankovića, koji je takođe na ceni od Zvezdine dece, a koji nije nastupio na pomenutom meču.

Bonus video:Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar