Konor se vraća u ringu po prvu pobedu posle više od tri godine!

Može li Mekgregor da pobedi nekoga?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Konor Mekgregor
Printscreen

Čuveni fajter ovog vikenda na UFC 246 protiv Masvidala za prvi trijumf nakon više od tri godine. 

Konor Makgergor možda nije više onaj strah i trepet kao što je bio, možda čak više nije ni toliko gladan uspeha pošto je zaradio desetine miliona dolara u (izgubljenim) bitkama sa Flojdom Mejvderom mlađim i Habibom Nurmagomedovim, možda nije više ni toliko mlad i spreman… Ali je i dalje megazvezda MMA.

Zato se i ovaj vikend čeka sa tolikim nestrpljenjem širom sveta jer će se ludi Irac nakon nešto više od godinu dana i poraza od Habiba vratiti u oktagon. Na redu je UFC 246 u Las Vegasu gde će se u borbi večeri odmeriti sa legendarnim Donaldom Seroneom. Popularni Kauboj jedan je od najpoštovanijih boraca u UFC-u. “Stari” asovi će se sudariti u velter kategoriji, što je povratak nekadašnjeg šampiona u dve težinske divizije, Konora naravno, tamo odakle je krenuo.

“Velter je savršen za mene, to je moja težina. Osećam se odlično kada imam ovoliko kila, pun sam energije. Sviđa mi se i čega sve trenutno ima u ovoj kategoriji. Tu je Horhe Masvidal sa BMF pojasom, ali ima i ostalih koji se bore za titulu,” smatra Irac.

Makgregor (21 pobeda – 4 poraza), a posebno Serone (36-13) srčani su borci koji daju sve od sebe u oktagonu, te se zato očekuje spektakl u svetskoj prestonici kocke i zabave.

“Radujem se što se vraćam u oktagon i ovom meču sa Donaldom. Nema sumnje da ću ga prebiti. Prebio bih ga u svakoj kategoriji. Prebio bih ga i da imam grip! Biće to lepa noć i ja ću zasijati ovde 18. januara. Stvoriću magiju u oktagonu, kao što sam radio to mnogo puta. Ali ovaj put će biti nešto posebno.”



Izvor: Mozzartsport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar