Španija bruji o ovome: Dani Alves isprozivao Real Madrid!

Nije baš bio najrealniji kada je reč o ovoj sezoni, jer je razlika bez njega i sa njim ista, ali videćemo kako će biti sledeće godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Kao i obično – fudbaler Barselone Dani Alves privukao je veliku pažnju nekom svojom izjavom, a sada je u njegovom fokusu bio najveći rival kluba za koji opet igra – Real Madrid.

Iskusni Brazilac tvrdi da je tim iz prestonice Španije imao sreće što je katalonski gigant “kasno upalio” i što su trener Ćavi Ernandez, on i još neka pojačanja, stigli tek na polusezoni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imali su sreće da smo kasno došli u Barselonu. Mogli smo da sa nosimo sa njima. Morali smo da uložimo nadljudske napore da popravimo situaciju. Naravno da bismo voleli da se takmičimo sa njima na drugačiji način od ovoga ali život je takav. Vreme je da razmišljamo o drugim ciljevima i da osvojimo drugo mesto – kaže Alves.

Dani je na osam utakmica u svom drugom mandatu za ekipu sa “Nou Kampa” upisao jedan gol i dve asistencije, a bodovna razlika u odnosu na pomenute dve ekipe pre Alvesovog povratka u špansku ligu bila je gotovo identična.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Real je bio 12 koraka u prednosti u odnosu na Barselonu kada je on došao, sada je 15, ali madridski tim ima meč više.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar