IDENTIFIKOVAN nasilnik iz Čačka: Sekirom napao četvoročlanu porodicu – deca bila PRESTRAVLJENA

Uznemireni Čačani, svedoci nesvakidašnjeg događaja, pozvali su policiju, a reagovao je i policajac pozornik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Policija u Čačku, kako se saznaje, identifikovala je napadača koji je sekirom nasrnuo na porodicu na parkingu ispred Lučne zgrade, i to zbog rasprave oko parking mesta. Za njim se intenzivno tragalo, prenose Novosti.

Podsećamo, brojni Čačani bili su svedoci nemilog događaja kada je u subotu, na parkingu ispred Lučne zgrade u strogom centru grada, stariji muškarac sekirom napao četvoročlanu porodicu, i to samo zbog parking mesta. Na sreću, niko nije povređen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema nepotvrđenim saznanjima, na parkingu je došlo do nesporazuma, kada je četvoročlana porodica zauzela parking mesto svojim autom “citroen” pre starijeg muškarca, koji je vozio “golf 2”. Iznerviran Čačanin započeo je svađu, a potom je otišao do gepeka i izvukao sekiru. Nasrnuo je na mlađi bračni par, koji je u naručju nosio dvoje male dece.

– Bilo je jezivo, žena je vrištala i molila ga da ostavi sekiru. Deca su bila preplašena, plakala su – kazao nam je jedan od očevidaca. – Ništa nije vredelo, on je vitlao sekirom i ne znam kako ih nije dokačio. Potom je seo u auto i njime krenuo na njih. Tom prilikom je zakačio njihov auto i žardinjeru. Onda je pobegao ka Karađorđevoj ulici.

Uznemireni Čačani, svedoci nesvakidašnjeg događaja, pozvali su policiju, a reagovao je i policajac pozornik, koji je trčeći pojurio za starijim muškarcem, odnosno “golfom”.

BONUS VIDEO:Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar