ZAPLENA na Gradini: Carinici pronašli 920 pakli cigareta na NEVEROVATNIM mestima (FOTO)

Upitani da li imaju nešto za prijavljivanje, 33-godišnji vozač i njegovi saputnici rekli su da sa sobom nose samo lični prtljag

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Uprava carine

Carinici su 13. aprila 2022. godine na prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 920 paklica različitih cigareta, kojima su bile ispunjene gotovo sve fabričke šupljine jednog kombija, pa čak i dečje sedište u njemu.

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za detaljan pregled izdvojen putnički kombi bugarskih registarskih oznaka, sa ukupno šest putnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upitani da li imaju nešto za prijavljivanje 33-godišnji vozač i njegovi saputnici rekli su da sa sobom nose samo lični prtljag.

Te tvrdnje su vrlo brzo demantovane, jer su carinici već na samom početku kontrole sakrivene paklice cigareta pronašli ispod tapacirunga u fabričkim šupljinama vrata vozila.

Ispostavilo se da su istim sadržajem ispunjeni i nasloni svih sedišta, unutrašnjost krova vozila, pa čak i jedno dečje sedište u kombiju.

Ukupno 18.520 komada cigareta ”Dunhil”, ”Sobranie”, ”Davidoff”, ”Parliament” i ”Marlboro” su, zajedno sa kombijem i vozačem, preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar